Szén betét 10" 10mcr CB-EC CTO

4 995 Ft

Cikkszám: 38063 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Filtrácia 10mcr
Max. teplota 45°C
Max. prietok (l/h) 230
Rozmery (mm) 248 x 70 x 26
Životnosť 3-6 mesiacov v závisloti od zloženia vody

Leírás Szén betét 10" 10mcr CB-EC CTO

Klór CB-EC-CTO 10SX szűrőbetét aktív szénnel csökkenti a víz klórtartalmát és eltávolítja a szagokat az ivóvízből. A szag és a rossz íz csökkentése érdekében aktív szénnel, peszticidekkel, klórral és klorátokkal, illékony szerves anyagokkal van feltöltve.
A CB-EC-CTO 10SX klórszűrő betét élettartama a víz összetételétől függően 3-6 hónap.
A CB-EC-CTO 10SX bélés kókuszdióhéjból nyert préselt szénből készült, és a vízfogyasztás végső pontja előtti használatra készült. Szűri a finom szennyeződéseket és üledékeket.
Max. hőmérséklet:  45ºCMax. áramlási sebesség (l/h): 230Méretek (mm): 248 x 70 x 26

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Szén betét 10" 10mcr CB-EC CTO, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 4994.91 Ft árával.

Az Szén betét 10" 10mcr CB-EC CTO a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Betétek 10" SENIOR szűrőbe területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Szén betét 10" 10mcr CB-EC CTO beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Szén betét 10" 10mcr CB-EC CTO

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Betétek 10" SENIOR szűrőbe kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Szén betét 10" 10mcr CB-EC CTO je 4994.91 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Szén betét 10" 10mcr CB-EC CTO si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38063.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szűrőbetétek 10" SENIOR Atlas Filtri - Hasonló termékek: Mechanikus betét 10" FA 1mcr tekercselt, Betét 10" LA-SX szenes leszerelhető, Baktérium betét 10" CA SE SX-0.3 mcr, Anion betét 10" QA 10 AF-SX nitrátokkal