Betét HA 10SX TS polifoszfát golyókkal

12 414 Ft

Cikkszám: 38186 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Max. prietok l/h 1500
Gyártó Atlas Filtri, Betétek 10" SENIOR szűrőbe, Atlas Filtri
Max. prietok l/h 1500

Leírás Betét HA 10SX TS polifoszfát golyókkal

A polifoszfát golyókkal ellátott HA szűrőbetét foszfátok és polifoszfátok keveréke, amelyek szilikátokat tartalmaznak üveges átlátszó golyók formájában, amelyek megakadályozzák a vízkő kialakulását és korlátozzák a fémfelületek korrózióját.
A polifoszfát golyók mikrofilmet képeznek a csövek és a fűtőelemek belső felületén, amely megakadályozza a vízkő lerakódását a fűtőelemeken, lágy víz esetén pedig megakadályozza az oxigén bejutását a csövekbe, ezáltal megállítja a korróziót.
Ivóvízzel való érintkezésre engedélyezett.
Max. áramlás l/h: 1500
700g polifoszfát golyókkal töltött szűrőbetét – minden 10"-os szűrőhöz alkalmas.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Betét HA 10SX TS polifoszfát golyókkal, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 12414.25 Ft árával.

Az Betét HA 10SX TS polifoszfát golyókkal a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Betétek 10" SENIOR szűrőbe területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Betét HA 10SX TS polifoszfát golyókkal beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Betét HA 10SX TS polifoszfát golyókkal

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Betétek 10" SENIOR szűrőbe kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Betét HA 10SX TS polifoszfát golyókkal je 12414.25 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Betét HA 10SX TS polifoszfát golyókkal si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38186.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szűrőbetétek 10" SENIOR Atlas Filtri - Hasonló termékek: Mechanikai betét 10" CPP sima 50mcr, 10" kombinált 5mcr karbon betét, Catex betét 10" QA CF-SX vízkő, Mechanikai betét 10 "FA 50mcr tekercselt