10" HA betét polifoszfát kristályokkal – nem ivóvízhez való!

12 215 Ft

Cikkszám: 17014 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Ošetrujúci materiál kryštály s polyfosfátmi sodíka
Max. teplota 35°C
Max. tvrdosť 50°F· (500 ppmCaCO3 )
Náplň Polyfosfátové kryštály
Max. prietok (l/h) 1500

Leírás 10" HA betét polifoszfát kristályokkal – nem ivóvízhez való!

A 10"-es HA betétet a vízkő és a korrózió csökkentésére tervezték háztartási és ipari berendezésekben.
FIGYELEM: Ezek a betétek CSAK ivóvízhez alkalmasak DOSAPROP szűrő használata esetén.
Háztartási felhasználás: vízvezetékek, akkumulátorok, zuhanyzók, mosógépek, bojlerek védelme.
Műszaki felhasználás: fűtési rendszerek, hőcserélők, fordított ozmózis egységek védelme, ipari vízrendszerek és egyéb berendezések védelme.
Karbantartás: nincs.
A betét védelmére mechanikus előszűrő használatát javasoljuk.

Technikai paraméterek:

Kezelőanyag: nátrium-polifoszfát kristályok.
Max. üzemi hőmérséklet: 35°C
Max. keménység: 50°F· (500 ppm CaCO3)
Töltet:  polifoszfát kristályok
Max. áramlási sebesség (l/h): 1500
Méretek (mm): 252 x 70 x 28
Felhasználhatósági idő: 3-6 hónap.
Működési feltételek: max. 35°C, min. 4°C, max. 6 bar, CaCO3 max.500ppm.

A kezelt víz 75-80°C-ra melegíthető, a hőmérséklet emelkedésével a polifoszfát fokozatosan veszít szűrési hatékonyságából.
A DOSAPROP arányos adagoló szűrővel kombinált használat megfelel a 98/89/CE EU ivóvízkezelési előírásnak.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az 10" HA betét polifoszfát kristályokkal – nem ivóvízhez való!, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 12214.86 Ft árával.

Az 10" HA betét polifoszfát kristályokkal – nem ivóvízhez való! a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Betétek 10" SENIOR szűrőbe területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az 10" HA betét polifoszfát kristályokkal – nem ivóvízhez való! beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

10" HA betét polifoszfát kristályokkal - nem ivóvízhez való!

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Betétek 10" SENIOR szűrőbe kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za 10" HA betét polifoszfát kristályokkal – nem ivóvízhez való! je 12214.86 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S 10" HA betét polifoszfát kristályokkal – nem ivóvízhez való! si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 17014.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szűrőbetétek 10" SENIOR Atlas Filtri - Hasonló termékek: Mechanikus betét 10" FA 5mcr tekercselt, Betét HA 10SX TS polifoszfát golyókkal, Mechanikai betét 10" CPP sima5mcr, Mechanikus betét 10" FA 1mcr tekercselt