Betét Hydra 7" RSH – redőzött háló

9 227 Ft

Cikkszám: 41951 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Filtrácia 50mcr
Max. teplota 45°C
Max. prietok (l/h) 8000
Rozmery (mm) 162 x 80 x 29
Životnosť 24 mesiacov

Leírás Betét Hydra 7" RSH – redőzött háló

Csere szűrőbetét Hydra 7" RSH
A szűrőpatron redőzött hálóval rendelkezik, 50 mikronos szűréssel, többször is használható a szűrési hatékonyság csökkenése nélkül, és egyszerű a tisztítása. Elég kinyitni annak a szűrőnek a szelepét, amiben található, elindul az ellenáramú tisztítás, mely minden szennyeződést eltávolít a felületről, így visszaáll a betét eredeti állapota.
A szűrő felülete nagyon széles a redőzésnek köszönhetően, ami meghosszabbítja a betét élettartamát. A betét kizárólag Hydra és Hydra Rainmaster szűrőkhöz készült.

Technikai információk:

Filtráció:
50mcr

Max. hőmérséklet:
45°C

Max. áramlási sebesség (l/h):
8000

Méretek (mm):
162 x 80 x 29

Élettartam:
24 hónap

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Betét Hydra 7" RSH – redőzött háló, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 9226.55 Ft árával.

Az Betét Hydra 7" RSH – redőzött háló a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Betétek HYDRA szűrőbe területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Betét Hydra 7" RSH – redőzött háló beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Betét Hydra 7" RSH - redőzött háló

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Betétek HYDRA szűrőbe kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Betét Hydra 7" RSH – redőzött háló je 9226.55 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Betét Hydra 7" RSH – redőzött háló si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 41951.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szűrőbetétek 7" HYDRA Atlas Filtri - Hasonló termékek: Vložka Hydra 7" RAH – nerezové sito, Hydra betét 7 "RLH 90mcr