Vložka Hydra 7" RAH – nerezové sito

9 863 Ft

Cikkszám: 41950 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Filtrácia 90mcr
Max. teplota 45°C
Max. prietok (l/h) 8000
Rozmery (mm) 162 x 80 x 29
Životnosť 24-32 mesiacov

Leírás Vložka Hydra 7" RAH – nerezové sito

Csere rozsdamentes HYDRA öntisztító szűrőbetét tömítéssel. 90 mcr
Méretek (mm-ben) Magasság x külső átmérő: 170 x 70

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Vložka Hydra 7" RAH – nerezové sito, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 9862.82 Ft árával.

Az Vložka Hydra 7" RAH – nerezové sito a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Betétek HYDRA szűrőbe területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Vložka Hydra 7" RAH – nerezové sito beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Vložka Hydra 7" RAH - nerezové sito

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Betétek HYDRA szűrőbe kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Vložka Hydra 7" RAH – nerezové sito je 9862.82 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Vložka Hydra 7" RAH – nerezové sito si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 41950.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szűrőbetétek 7" HYDRA Atlas Filtri - Hasonló termékek: Betét Hydra 7" RSH – redőzött háló, Hydra betét 7 "RLH 90mcr