Búvár szennyvízszivattyú MULTI IP 1000 inox

75 599 Ft

Cikkszám: 24944 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 34
Maximális áramlás (l/perc) 100
Merülési mélység (m) 10
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.8
Gyártó IBO, Vízelvezető szivattyúk, IBO

Leírás Búvár szennyvízszivattyú MULTI IP 1000 inox

A Multi IP 1000 szivattyú könnyű és könnyen használható: a víztömlő egyszerűen csatlakoztatható a szivattyú tetején található gyári konnektorhoz. Később csak akassza fel a szivattyút egy kötélre, és merítse vízbe.
A szivattyút tiszta víz szivattyúzására tervezték, homokszemcsék nélkül, amelyek a szivattyú járókerekének idő előtti kopásához vezethetnek. Nem szükséges folyamatosan figyelni a szivattyú működését: úszóval van védve a szárazonfutás ellen és a motor hővédelemmel.
Az ilyen típusú szerkezetek a legjobb választás, ha kertet vagy pázsitot szeretnénk öntözni, és búvárszivattyút kell választani. Ha kétségei vannak abban, hogy ez a szivattyú jó választás az Ön számára, kérjük, hívjon vagy írjon nekünk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk az ilyen típusú szivattyúk értékesítésében.

További részletek:

A szivattyú dugós elektromos kábellel van felszerelve.
A 1000 W-os motor tekercsében hővédelem található.
A szivattyú fém járókerekes, a ház részben fém, részben műanyag.
A szivattyú szélessége mindössze 18 cm, köszönhetően annak, hogy a nyomónyílás a fedél felső részén található.
A szivattyúhoz mellékeltek egy használati útmutatót, amely segít a berendezés biztonságos használatában az élettartam maximalizálása érdekében.
Széles körű felhasználás: pázsit és kert öntözése, elárasztott pincék ürítése, úszómedencék feltöltése és egyebek.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Búvár szennyvízszivattyú MULTI IP 1000 inox, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 75599.29 Ft árával.

Az Búvár szennyvízszivattyú MULTI IP 1000 inox a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízelvezető szivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Búvár szennyvízszivattyú MULTI IP 1000 inox beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Búvár szennyvízszivattyú MULTI IP 1000 inox

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízelvezető szivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Búvár szennyvízszivattyú MULTI IP 1000 inox je 75599.29 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Búvár szennyvízszivattyú MULTI IP 1000 inox si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 24944.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízelvezető szivattyúk IBO - Hasonló termékek: F-SWQ 1500 merülő szennyvízszivattyú, Szennyvízszivattyú IBO WQF 750, Vízelvezető szivattyú IP 550, IBO WQF 250 búvár szennyvízszivattyú