Búvár szennyvízszivattyú MULTI IP 1200 inox

81 794 Ft

Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 44
Maximális áramlás (l/perc) 105
Merülési mélység (m) 10
Szivattyú teljesítménye (kW) 1200w
Gyártó IBO, Vízelvezető szivattyúk, IBO

Leírás Búvár szennyvízszivattyú MULTI IP 1200 inox

A legerősebb búvárszivattyú-modell a Multi IP sorozatból. Az 1200 W-os motor maximum 44 méter magasra képes vizet szállítani, ami azt jelenti, hogy a nyomás a szivattyú kimeneténél több mint 4 bar. A szivattyú tényleges teljesítménye 3-4 sprinkler egyidejű csatlakoztatását teszi lehetővé.
A Multi IP 1200 szivattyú könnyű és könnyen használható. A víztömlő könnyen csatlakoztatható a szivattyú tetején található gyári konnektorhoz. Később csak akassza fel a szivattyút egy kötélre, és merítse vízbe. A szivattyút tiszta víz szivattyúzására tervezték, homokszemcsék nélkül, amelyek a szivattyú járókerekének idő előtti kopásához vezethetnek. Nincs szükség a szivattyú működésének folyamatos ellenőrzésére. Védelmet nyújt egy úszó a szárazonfutása ellen és a motor hővédelmére.
Az ilyen típusú szerkezet a legjobb választás, ha kertet vagy pázsitot szeretnénk öntözni, és búvárszivattyút kell választanunk. Ha kétségei vannak abban, hogy ez a szivattyú jó választás az Ön számára, kérjük, hívjon vagy írjon nekünk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk az ilyen típusú szivattyúk értékesítésében.

A MUTI IP 1200 INOX búvárszivattyú további előnyei:

A szivattyú dugós elektromos kábellel van felszerelve.
A 1200 W-os motor tekercsében hővédelem található.
A szivattyú fém járókerekes, a ház részben fém, részben műanyag.
A szivattyú szélessége mindössze 18 cm, köszönhetően annak, hogy a nyomónyílás a fedél felső részén található.
A szivattyúhoz mellékeltek egy használati útmutatót, amely segít a berendezés biztonságos használatában az élettartam maximalizálása érdekében.
Széles körű felhasználás: pázsit és kert öntözése, elárasztott pincék ürítése, úszómedencék feltöltése és egyebek.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Búvár szennyvízszivattyú MULTI IP 1200 inox, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 81794.35 Ft árával.

Az Búvár szennyvízszivattyú MULTI IP 1200 inox a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízelvezető szivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Búvár szennyvízszivattyú MULTI IP 1200 inox beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Búvár szennyvízszivattyú  MULTI IP 1200 inox

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízelvezető szivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Búvár szennyvízszivattyú MULTI IP 1200 inox je 81794.35 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Búvár szennyvízszivattyú MULTI IP 1200 inox si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 115788.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízelvezető szivattyúk IBO - Hasonló termékek: Búvár szennyvízszivattyú MAGNUM 2900, Búvár szennyvízszivattyú IBO WQ 1500 Professional, IBO WQF 250 búvár szennyvízszivattyú, Vízelvezető szivattyú 50 KBFU – 2.2

Vízelvezető szivattyúk IBO - Hasonló termékek: vízelvezető szivattyú IP 550 INOX, Vízelvezető szivattyú IP 750, Búvár szennyvízszivattyú WQX 550, Búvár szennyvízszivattyú MAGNUM 3750