Vízelvezető szivattyú 50 KBFU – 2.2

594 403 Ft

Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 23
Maximális áramlás (l/perc) 800
Merülési mélység (m) 5
Szivattyú teljesítménye (kW) 2.2
Gyártó IBO

Leírás Vízelvezető szivattyú 50 KBFU – 2.2

A KBFU búvár vízelvezető szivattyú professzionális vízelvezetési munkákhoz készült. Az 50 KBFU – 2,2 vízelvezető szivattyút elsősorban az építőiparban használják vízelvezetésreásatások. Ez a búvár vízelvezető szivattyú nagy homoktartalmú víz szivattyúzására is alkalmas.
A hűtőköpeny formájú burkolatnak köszönhetően az 50 KBFU – 2.2 vízelvezető szivattyú akkor is tud működni – szivattyúzni, ha csak részben van víz alá.Az 50 KBFU – 2.2 vízelvezető szivattyú nagy előnye a szilárd és masszív felépítése is.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Vízelvezető szivattyú 50 KBFU – 2.2, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 594403.18 Ft árával.

Az Vízelvezető szivattyú 50 KBFU – 2.2 a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízelvezető szivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Vízelvezető szivattyú 50 KBFU – 2.2 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Vízelvezető szivattyú 50 KBFU - 2.2

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízelvezető szivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Vízelvezető szivattyú 50 KBFU – 2.2 je 594403.18 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Vízelvezető szivattyú 50 KBFU – 2.2 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 40101.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízelvezető szivattyúk IBO - Hasonló termékek: Vízelvezető szivattyú IP 750 INOX, Zagy szett – MAGNUM 2900 szennyvízszivattyú 30 m-es tömlővel, Vízelvezető szivattyú IP 1100, Búvár vízelvezető szivattyú 50 KBFU – 0,45

Vízelvezető szivattyúk IBO - Hasonló termékek: Vízelvezető szivattyú IP 1100, SWQ 1100 merülő szennyvízszivattyú, Vízelvezető szivattyú IP 750 INOX, Búvár szennyvízszivattyú WQX 250