Búvár szennyvízszivattyú WQX 1100

62 000 Ft

Cikkszám: 117488 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 35
Maximális áramlás (l/perc) 250
Szivattyú teljesítménye (kW) 1,1
Kinyomási magasság (m) 35
Áramlási sebesség ( l/min ) 250

Leírás Búvár szennyvízszivattyú WQX 1100

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Búvár szennyvízszivattyú WQX 1100, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 62000.13 Ft árával.

Az Búvár szennyvízszivattyú WQX 1100 a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízelvezető szivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Búvár szennyvízszivattyú WQX 1100 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Búvár szennyvízszivattyú WQX 1100

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízelvezető szivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Búvár szennyvízszivattyú WQX 1100 je 62000.13 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Búvár szennyvízszivattyú WQX 1100 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 117488.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízelvezető szivattyúk IBO - Hasonló termékek: Vízelvezető szivattyú IPE 400, Búvár szennyvízszivattyú WQX 750, Búvár szennyvízszivattyú WQX 1100, F-SWQ 1500 merülő szennyvízszivattyú