Búvár szennyvízszivattyú WQX 750

54 187 Ft

Cikkszám: 117487 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 35
Maximális áramlás (l/perc) 150
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.75
Kinyomási magasság (m) 35
Áramlási sebesség ( l/min ) 150

Leírás Búvár szennyvízszivattyú WQX 750

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Búvár szennyvízszivattyú WQX 750, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 54187.09 Ft árával.

Az Búvár szennyvízszivattyú WQX 750 a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízelvezető szivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Búvár szennyvízszivattyú WQX 750 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Búvár szennyvízszivattyú WQX 750

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízelvezető szivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Búvár szennyvízszivattyú WQX 750 je 54187.09 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Búvár szennyvízszivattyú WQX 750 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 117487.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízelvezető szivattyúk IBO - Hasonló termékek: Szennyvízszivattyú IBO WQF 750, IBO WQF 1100 búvár szennyvízszivattyú, Búvár szennyvízszivattyú WQX 250, Búvár szennyvízszivattyú WQX 550