Vízelvezető szivattyú TIPI – IPK 400

21 171 Ft

Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 5
Maximális áramlás (l/perc) 125
Merülési mélység (m) 9
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.4
Gyártó IBO, Vízelvezető szivattyúk, IBO

Leírás Vízelvezető szivattyú TIPI – IPK 400

A TIPI – IPK 400 Búvár vízelvezető szivattyút elárasztott területek vízelvezetésére használják. A szivattyú különböző helyeken használható, attól függően, hogy tiszta vagy szennyezett vizet szivattyúznak,főleg háztartásokban. Áteresztőképessége max. 5 mm szilárd szemcseméret.
A TIPI – IPK 400 búvár iszapszivattyú beépített hővédelemmel van ellátva, túlmelegedés esetén. A szivattyú beépített elektronikus úszóval rendelkezik, amely lehetővé teszi elhelyezését szűk vagy nehezen hozzáférhető helyekre A TIPI-IPK 400 búvár iszapszivattyú automatikus üzemmódban is működhet.
A TIPI – IPK 400 vízelvezető szivattyúnak két funkciója van: automatikus és kézi vezérlés.
Az automatikus vezértlés esetén az elektronikus úszó bekapcsolja a szivattyút, ha a vízszint emelkedik, és eléri az alaptól számított 15 cm magasságot. A folyadék kiszivattyúzása után az elektronikus úszó automatikusan kikapcsolja a szivattyút, ha a folyadék szintje 6 cm -re van a szivattyú aljától.
A TIPI – IPK 400 vízelvezető szivattyú nem automatikus üzemmódban is működtethető. Ebben az esetben azonban a felhasználónak magának kell ellenőriznie a szintet, és a szivattyúzás végén kézzel kell kikapcsolnia a szivattyút.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Vízelvezető szivattyú TIPI – IPK 400, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 21170.9 Ft árával.

Az Vízelvezető szivattyú TIPI – IPK 400 a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízelvezető szivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Vízelvezető szivattyú TIPI – IPK 400 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Vízelvezető szivattyú TIPI - IPK 400

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízelvezető szivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Vízelvezető szivattyú TIPI – IPK 400 je 21170.9 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Vízelvezető szivattyú TIPI – IPK 400 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38069.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízelvezető szivattyúk IBO - Hasonló termékek: Hordós szivattyú IP 400 RAIN, Vízelvezető szivattyú 80 KBFU – 5,5 400V, Zagy szett – MAGNUM 3750 szennyvízszivattyú 20 m-es tömlővel, Búvár szennyvízszivattyú MULTI IP 1000 inox

Vízelvezető szivattyúk IBO - Hasonló termékek: Vízelvezető szivattyú 50 KBFU – 2.2, Zagy szett – MAGNUM 2900 búvár szennyvízszivattyú 20 m-es tömlővel, Vízelvezető szivattyú IP 1100 INOX, Vízelvezető szivattyú 50 KBFU – 1,5