Búvárszivattyú 3,5" SCM 2-14 – RTS

90 965 Ft

Cikkszám: 39984 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 74
Maximális áramlás (l/perc) 70
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.1
Gyártó IBO
A szivattyú használata Tavi szivattyú

Leírás Búvárszivattyú 3,5" SCM 2-14 – RTS

A 3,5" SC 2-14 búvárszivattyú fokozottan ellenáll a homokkal és a vízben előforduló egyéb koptató anyagokkal szemben.
Az RTS jelzésű búvárszivattyú a következőt jelenti: Homokállóság = homokálló
A 3,5"-os SC 2-14 búvárszivattyú úszó járókerekekkel új vagy friss kutakhoz, kutakhoz, tározókhoz, tározókhoz és gyűjtőaknákhoz is alkalmas. Ez a szivattyú alkalmas elosztóvezetékbe szerelve nyomásnövelésre, valamint háztartási vagy ipari felhasználásra és öntözés vagy permetezés vízzel.
A 3,5"-os SC 2-14 szivattyú hidraulikus része le van választva a motorról (a szivattyú nem monoblokkként épült – meghibásodás esetén a szivattyú könnyen leszerelhető. Bármilyen javítás (amit mi végzünk) nem drágának és mindenekelőtt gyorsnak kell lennie, ami a hiba nagy előnye.A szivattyú hővédelemmel van felszerelve – biztosítékkal.
A 3,5" SC 2-14 búvárszivattyú alkalmas kis és közepes méretű tűzoltóállomásokhoz, vagy búvárszivattyúval ellátott háztartási víztelep részeként.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Búvárszivattyú 3,5" SCM 2-14 – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 90965.02 Ft árával.

Az Búvárszivattyú 3,5" SCM 2-14 – RTS a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Búvárszivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Búvárszivattyú 3,5" SCM 2-14 – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Búvárszivattyú 3,5" SCM 2-14 - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Búvárszivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Búvárszivattyú 3,5" SCM 2-14 – RTS je 90965.02 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Búvárszivattyú 3,5" SCM 2-14 – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 39984.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Búvárszivattyúk IBO - Hasonló termékek: Búvárszivattyú 4 SDm 2-12 – RTS, Búvárszivattyú IBO SDM 3-15, Mélykúti szivattyú DIPPER 2700, Búvárszivattyú 4 SD 3-14 / 400V – RTS