Búvárszivattyú IBO 3 – SDM24 – RTS

97 563 Ft

Cikkszám: 38295 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 80
Maximális áramlás (l/perc) 70
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.75
Gyártó IBO, Búvárszivattyúk vízhez, IBO
A szivattyú használata Tavi szivattyú

Leírás Búvárszivattyú IBO 3 – SDM24 – RTS

Az IBO 3 – SDM24 búvárszivattyú fokozottan ellenáll a homokkal és más, a vízben található koptató anyagokkal szemben.
Az RTS jelzéssel ellátott búvárszivattyú a következőt jelenti: (Resistance To Sand = Homokkal szembeni ellenállás = homokálló).
A használat:

új és friss kutakra
kutakba és tározókba
víztározókba és gyűjtőaknákba
az elosztóvezetékbe épített nyomás növelésére alkalmas
háztartási vagy ipari felhasználásra
öntözés és permetezés vízzel

Előnyök:

az IBO 3 – SDM24 szivattyú hidraulikus része le van választva a motorról (a szivattyú nem monoblokkként épült – meghibásodás esetén a szivattyú könnyen szétszerelhető az esetleges javítás (amit mi végzünk) nem drága és mindenekelőtt gyors, ami nagy előnyt jelent meghibásodás esetén
a szivattyú hővédelemmel van felszerelve – biztosítékkal

Az IBO SDM 3-SDM24 búvárszivattyú alkalmas kis- és közepes méretű tűzoltóállomásokhoz, vagy búvárszivattyúval ellátott háztartási víztelep részeként is.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Búvárszivattyú IBO 3 – SDM24 – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 97562.67 Ft árával.

Az Búvárszivattyú IBO 3 – SDM24 – RTS a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Búvárszivattyúk vízhez területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Búvárszivattyú IBO 3 – SDM24 – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Búvárszivattyú IBO 3 - SDM24 - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Búvárszivattyúk vízhez kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Búvárszivattyú IBO 3 – SDM24 – RTS je 97562.67 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Búvárszivattyú IBO 3 – SDM24 – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38295.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Búvárszivattyúk IBO - Hasonló termékek: Búvárszivattyú 3Ti-15 – RTS, Búvárszivattyú 3,5" SCM 2-9 – RTS, Búvárszivattyú 4 SD 3-14 / 400V – RTS, Búvárszivattyú 3,5 "SC 2-18 400V – RTS