Búvárszivattyú IBO SCM 3-18 – RTS 230V

105 501 Ft

Cikkszám: 39011 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 78
Maximális áramlás (l/perc) 120
Merülési mélység (m) 30
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.5
Gyártó IBO

Leírás Búvárszivattyú IBO SCM 3-18 – RTS 230V

Az IBO SC 3-18 búvárszivattyú fokozottan ellenáll a homokkal és más, a vízben található koptató anyagokkal szemben.
Az RTS jelzésű búvárszivattyú a következőt jelenti: Homokállóság = homokálló
Az úszó járókerekes IBO SC 3-18 búvárszivattyú új vagy friss kutakhoz, kutakhoz, tározókhoz, tározókhoz és gyűjtőaknákhoz is alkalmas. Ez a szivattyú alkalmas a nyomás növelésére az elosztó csővezetékbe szerelve, továbbá háztartási vagy ipari felhasználásra, valamint öntözésre vagy vízpermetezésre.
Az IBO SC 3-18 szivattyú hidraulikus része le van választva a motorról (a szivattyú nem monoblokkként épült – meghibásodás esetén a szivattyú könnyen leszerelhető. Bármilyen javítást (amit mi végzünk) nem drága és mindenekelőtt gyors, ami nagy előnyt jelent meghibásodás esetén.A szivattyú hővédelemmel van felszerelve – biztosítékkal.
Az IBO SC 3-18 búvárszivattyú alkalmas kis és közepes méretű tűzoltó állomásokhoz, vagy búvárszivattyúval ellátott háztartási víztelep részeként is.
Ha a szivattyút új/friss kútban vagy fúrásban használja, javasoljuk a fertőtlenítés használatát.A PolyWELL fertőtlenítés alkalmazásával elősegíti a vízforrás regenerálódását és megtisztulását.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Búvárszivattyú IBO SCM 3-18 – RTS 230V, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 105501.44 Ft árával.

Az Búvárszivattyú IBO SCM 3-18 – RTS 230V a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Búvárszivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Búvárszivattyú IBO SCM 3-18 – RTS 230V beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Búvárszivattyú IBO SCM 3-18 - RTS 230V

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Búvárszivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Búvárszivattyú IBO SCM 3-18 – RTS 230V je 105501.44 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Búvárszivattyú IBO SCM 3-18 – RTS 230V si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 39011.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Búvárszivattyúk IBO - Hasonló termékek: Búvárszivattyú 6SD 25/7 – RTS, Búvárszivattyú 4 SDm 3-18 – RTS, Búvárszivattyú 6SD 25/9 – RTS, Búvárszivattyú 3,5" SCM 2-9 – RTS