Búvárszivattyú SKT150

92 982 Ft

Cikkszám: 22737 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 110
Maximális áramlás (l/perc) 50
Merülési mélység (m) 30
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.1
Gyártó IBO

Leírás Búvárszivattyú SKT150

Az SKT 150 búvárszivattyú (átmérő 97 mm) tiszta, kémiailag nem agresszív víz szivattyúzására szolgál, szilárd adalékanyagok és koptató részecskék nélkül szűk kutakból, kutakból vagy tározókból a háztartásokban.

Az SKT 150 búvárszivattyú lehetővé teszi:

max. a szivattyúzott folyadék hőmérséklete 35 °C,
maximális merülés 20 m
max. aktiválások száma 20/óra

Az SKT 150 szivattyú előnyei:

a szivattyú beépített visszacsapó szeleppel rendelkezik
kétpólusú indukciós motor 2850 ford./perc fordulatszámmal. rozsdamentes acélból készült
ásványolajjal hűtött motor
a motor csapágyai önkenőek
a mechanikus tömítés grafitból készül

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Búvárszivattyú SKT150, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 92981.78 Ft árával.

Az Búvárszivattyú SKT150 a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Búvárszivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Búvárszivattyú SKT150 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Búvárszivattyú SKT150

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Búvárszivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Búvárszivattyú SKT150 je 92981.78 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Búvárszivattyú SKT150 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 22737.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Búvárszivattyúk IBO - Hasonló termékek: Mélykúti szivattyú DIPPER 2700, Búvárszivattyú 4 SDm 3-18 – RTS, Búvárszivattyú 4 SDm 2-12 – RTS, Búvárszivattyú 6SD 25/7 – RTS