Búvárszivattyú 4 SDm 6-14 – RTS

177 805 Ft

Cikkszám: 39275 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 103
Maximális áramlás (l/perc) 162
Merülési mélység (m) 80
Szivattyú teljesítménye (kW) 2.2
Gyártó IBO

Leírás Búvárszivattyú 4 SDm 6-14 – RTS

A 4 SDM 6-14 búvárszivattyú fokozottan ellenáll a homokkal és a vízben található egyéb koptató anyagokkal szemben.
Az RTS jelzéssel ellátott búvárszivattyú a következőt jelenti: (Resistance To Sand =Homokkal szembeni ellenállás = homokálló)
A 4SDm 6-14 úszó járókerekes búvárszivattyú új vagy friss kutakhoz, kutakhoz, tározókhoz és gyűjtőaknákhoz is alkalmas. Ez a szivattyú alkalmas az elosztó csővezetékbe épített nyomás növelésére, valamint háztartási vagy ipari felhasználásra és öntözésre vagy vízzel történő permetezésre.

A 4 SDM 6-14 szivattyú hidraulikus része külön van a motortól (a szivattyú nem monoblokkként épült – meghibásodás esetén a szivattyú könnyen leszerelhető. Bármilyen javításra (amit mi végzünk) nincs drága és mindenekelőtt gyors, ami nagy előnyt jelent meghibásodás esetén.
A szivattyú hővédelemmel van felszerelve – biztosítékkal.

A 4 SDM 6-14 búvárszivattyú alkalmas kis- és közepes méretű tűzoltóállomásokhoz, vagy búvárszivattyúval ellátott háztartási víztelep részeként is.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Búvárszivattyú 4 SDm 6-14 – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 177805.08 Ft árával.

Az Búvárszivattyú 4 SDm 6-14 – RTS a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Búvárszivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Búvárszivattyú 4 SDm 6-14 – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Búvárszivattyú 4 SDm 6-14 - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Búvárszivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Búvárszivattyú 4 SDm 6-14 – RTS je 177805.08 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Búvárszivattyú 4 SDm 6-14 – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 39275.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Búvárszivattyúk IBO - Hasonló termékek: Búvárszivattyú 6SD 25/13 – RTS, Búvárszivattyú IBO 3 – SDM33 – RTS, Búvárszivattyú SKM 100, Búvárszivattyú 6SD 25/11 – RTS