Búvárszivattyú 3,5" SCM 2-9 – RTS

82 918 Ft

Cikkszám: 42869 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 58
Maximális áramlás (l/perc) 75
Merülési mélység (m) 50
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.55
Gyártó IBO, Búvárszivattyúk vízhez, IBO

Leírás Búvárszivattyú 3,5" SCM 2-9 – RTS

Búvárszivattyú 3,5" SCM 2-9 – RTS fokozottan ellenáll a homokkal és a vízben található egyéb koptató anyagokkal szemben.
Az RTS búvárszivattyú jelentése (homokállóság = homokkal szemben ellenálló)
Ez az úszó járókerekes szivattyú új vagy friss kutakhoz, kutakhoz, tározókhoz, tározókhoz és gyűjtőaknákhoz is alkalmas. Alkalmas az elosztóvezetékbe történő beépítés során a nyomás növelésére, továbbá háztartási vagy ipari felhasználásra, valamint öntözésre vagy vízpermetezésre.
A 3,5" SCM 2-9 – RTS szivattyú hidraulikus része le van választva a motorról (a szivattyú nem monoblokkként épült – meghibásodás esetén a szivattyú könnyen szétszedhető. Bármilyen javítás (amit mi végzünk) nem kell drága és mindenekelőtt gyors, ami nagy előnyt jelent meghibásodás esetén A szivattyú hővédelemmel – biztosítékkal van felszerelve.
A 3,5"-es SCM 2-9 – RTS búvárszivattyú alkalmas kis- és közepes méretű tűzoltóállomásokhoz, vagy búvárszivattyúval ellátott háztartási víztelep részeként.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Búvárszivattyú 3,5" SCM 2-9 – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 82918.3 Ft árával.

Az Búvárszivattyú 3,5" SCM 2-9 – RTS a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Búvárszivattyúk vízhez területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Búvárszivattyú 3,5" SCM 2-9 – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Búvárszivattyú 3,5" SCM 2-9 - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Búvárszivattyúk vízhez kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Búvárszivattyú 3,5" SCM 2-9 – RTS je 82918.3 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Búvárszivattyú 3,5" SCM 2-9 – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 42869.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Búvárszivattyúk IBO - Hasonló termékek: Búvárszivattyú 4SD 20-20 / 400V – RTS, Búvárszivattyú 3" STM 28 – RTS, Búvárszivattyú SKT 200, Mélykúti szivattyú DIPPER 2700