Búvárszivattyú 3Ti-15 – RTS

77 014 Ft

Cikkszám: 38995 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 61
Maximális áramlás (l/perc) 50
Merülési mélység (m) 50
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.37
Gyártó IBO

Leírás Búvárszivattyú 3Ti-15 – RTS

A 3Ti-15 búvárszivattyú a kopásálló anyagoknak köszönhetően fokozottan ellenáll a homokkal és a vízben található egyéb koptató anyagokkal szemben:

úszó noryl járókerekek
burok, tengely és forgórész AISI 304 rozsdamentes acélból
szívó- és nyomófúvóka sárgarézből

A 3Ti-15 búvárszivattyú alkalmas kis és közepes méretű tűzoltó állomásokhoz, vagy búvárszivattyúval ellátott háztartási víztelep részeként is.
A szivattyú használata:
A 3Ti-15 úszó járókerékkel ellátott merülő szivattyút új, friss aknákhoz, kutakhoz, tartályokhoz, és gyűjtőaknákhoz tervezték.
Ez a szivattyú alkalmas a nyomás növelésére, ha az elosztóvezetékbe került beépítésre, továbbá háztartási vagy ipari használatra, öntözésre vagy tiszta vízzel történő permetezésre.
Előnyök a felhasználó számára:

a 3Ti -15 szivattyú hidraulikus része el van választva motortól (a szivattyú nem monoblokkból készült) – meghibásodás esetén a szivattyú könnyen leszerelhető
az esetleges javításnak (amit mi végzünk) nem kell feltétlenül költségesnek lennie, de mindenképpen gyors, ami az esetleges meghibásodás esetén feltétlenül előnyös
a szivattyú termikus védelemmel – biztosítékkal rendelkezik

A 3Ti-15 merülő szivattyú alkalmas kis és közepes tűzvédelmi állomásokra, merülő szivattyúval ellátott házi vízművekhez.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Búvárszivattyú 3Ti-15 – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 77014.07 Ft árával.

Az Búvárszivattyú 3Ti-15 – RTS a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Búvárszivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Búvárszivattyú 3Ti-15 – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Búvárszivattyú 3Ti-15 - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Búvárszivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Búvárszivattyú 3Ti-15 – RTS je 77014.07 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Búvárszivattyú 3Ti-15 – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38995.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Búvárszivattyúk IBO - Hasonló termékek: Mélykúti szivattyú IBO 3 SCR – 0,25, Búvárszivattyú 4 SDm 6-10 – RTS 230V, Búvárszivattyú 6SD 25/13 – RTS, Búvárszivattyú 6SD 25/15 – RTS