Mélykúti szivattyú 3 – SQIBO – 0,55

58 513 Ft

Cikkszám: 38292 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 70
Maximális áramlás (l/perc) 35
Merülési mélység (m) 10
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.55
Gyártó IBO

Leírás Mélykúti szivattyú 3 – SQIBO – 0,55

Az SQIBO – 0,55 búvárszivattyú 3"-es (három hüvelykes) orsós szivattyút tartós, karbantartást nem igénylő szivattyúként tervezték, sokféle alkalmazással.
A használat:Ivóvíz és használati víz szivattyúzására szolgál. Az SQIBO – 0,55 búvárszivattyú praktikus és sokoldalú használata elsősorban a méretei miatt lehetséges.
Ez a keskeny szivattyú nagyon keskeny kutakban is használható. A búvárszivattyú alkalmas családi házak, nyaralók, nyaralók, iskolák és mezőgazdasági létesítmények vízvezetékeinek létesítésére, valamint permetezési és kerti öntözési víz ellátására. Az SQIBO – 0,55 búvárszivattyú kiválóan alkalmas egy búvárszivattyúval ellátott otthoni víztelep részeként is.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Mélykúti szivattyú 3 – SQIBO – 0,55, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 58512.71 Ft árával.

Az Mélykúti szivattyú 3 – SQIBO – 0,55 a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Búvárszivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Mélykúti szivattyú 3 – SQIBO – 0,55 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Mélykúti szivattyú 3 - SQIBO - 0,55

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Búvárszivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Mélykúti szivattyú 3 – SQIBO – 0,55 je 58512.71 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Mélykúti szivattyú 3 – SQIBO – 0,55 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38292.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Búvárszivattyúk IBO - Hasonló termékek: Mélykúti szivattyú IBO 3 SCR – 0,25, Búvárszivattyú SKT150, Búvárszivattyú 4 SDm 3-18 – RTS, Búvárszivattyú 6SD 25/9 – RTS