Búvárszivattyú IBO 3 – SDM33 – RTS

117 813 Ft

Cikkszám: 38735 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 117
Maximális áramlás (l/perc) 70
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.1
Gyártó IBO
A szivattyú használata Tavi szivattyú

Leírás Búvárszivattyú IBO 3 – SDM33 – RTS

Az IBO 3 – SDM33 merülő szivattyú fokozottan ellenáll a homoknak és más, kopást előidéző anyagoknak, amelyek előfordulhatnak a vízben.
RTS (Resistance To Sand= homoktűrő) jelzésű merülő szivattyú

Használat:

új és friss kutakra
kutakba és tározókba
víztározókba és gyűjtőaknákba
az elosztóvezetékbe épített nyomás növelésére alkalmas
háztartási vagy ipari felhasználásra
öntözés és permetezés vízzel

Előnyök:

Az IBO SDM33 szivattyú hidraulikus része külön van a motortól (a szivattyú nem monoblokkként épült – meghibásodás esetén a szivattyú könnyen leszerelhető. Bármilyen javítás (amit mi végzünk) nem kell drágának lennie, és mindenekelőtt gyors, ami nagy előnyt jelent meghibásodás esetén.
A szivattyú hővédelemmel – biztosítékkal van felszerelve.

Az IBO SDM33 búvárszivattyú alkalmas kis- és közepes méretű tűzoltóállomásokhoz, vagy búvárszivattyúval ellátott háztartási víztelep részeként is.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Búvárszivattyú IBO 3 – SDM33 – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 117812.82 Ft árával.

Az Búvárszivattyú IBO 3 – SDM33 – RTS a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Búvárszivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Búvárszivattyú IBO 3 – SDM33 – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Búvárszivattyú IBO 3 - SDM33 - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Búvárszivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Búvárszivattyú IBO 3 – SDM33 – RTS je 117812.82 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Búvárszivattyú IBO 3 – SDM33 – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38735.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Búvárszivattyúk IBO - Hasonló termékek: Búvárszivattyú IBO SDM 3-15, Búvárszivattyú 4 SD 3-18 / 400V – RTS, Mélykúti szivattyú 3 – SQIBO – 0,55, Búvárszivattyú 2,5" STM 31 – RTS