Búvárszivattyú IBO SCM 3-25 – RTS

143 885 Ft

Cikkszám: 39012 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 108
Maximális áramlás (l/perc) 120
Merülési mélység (m) 30
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.8
Gyártó IBO

Leírás Búvárszivattyú IBO SCM 3-25 – RTS

Az IBO SC 3-25 búvárszivattyú fokozottan ellenáll a homokkal és a vízben található egyéb koptató anyagokkal szemben.
Az RTS jelzéssel ellátott búvárszivattyú a következőt jelenti: (Resistance To Sand = Homokkal szembeni ellenállás = homokálló).
Az úszó járókerekes IBO SC 3-25 búvárszivattyú új vagy friss kutakhoz, kutakhoz, tározókhoz, tározókhoz és gyűjtőaknákhoz is alkalmas. Ez a szivattyú alkalmas a nyomás növelésére az elosztó csővezetékbe szerelve, továbbá háztartási vagy ipari felhasználásra, valamint öntözésre vagy vízpermetezésre.
Az IBO SC 3-25 szivattyú hidraulikus része le van választva a motorról (a szivattyú nem monoblokkként épült – meghibásodás esetén a szivattyú könnyen szétszedhető. Bármilyen javítást (amit mi végzünk) nem drága és mindenekelőtt gyors, ami nagy előnyt jelent meghibásodás esetén.A szivattyú hővédelemmel van felszerelve – biztosítékkal.
Az IBO SC 3-25 búvárszivattyú alkalmas kis- és közepes méretű tűzoltóállomásokhoz, vagy búvárszivattyúval ellátott háztartási víztelep részeként is.
Ha a szivattyút új/friss kútban vagy fúrásban használja, javasoljuk a fertőtlenítés használatát.
A PolyWELL fertőtlenítés alkalmazásával elősegíti a vízforrás regenerálódását és megtisztulását.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Búvárszivattyú IBO SCM 3-25 – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 143884.65 Ft árával.

Az Búvárszivattyú IBO SCM 3-25 – RTS a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Búvárszivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Búvárszivattyú IBO SCM 3-25 – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Búvárszivattyú IBO SCM 3-25 - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Búvárszivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Búvárszivattyú IBO SCM 3-25 – RTS je 143884.65 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Búvárszivattyú IBO SCM 3-25 – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 39012.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Búvárszivattyúk IBO - Hasonló termékek: Búvárszivattyú IBO SDM 3-15, Mélykúti szivattyú IBO 3 SCR – 0,25, Búvárszivattyú 4 SD 6-10 / 400V – RTS, Búvárszivattyú 4 SD 8-25 / 400V – RTS