Búvárszivattyú SKT 200

111 460 Ft

Cikkszám: 22735 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 160
Maximális áramlás (l/perc) 55
Merülési mélység (m) 30
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.5
Gyártó IBO

Leírás Búvárszivattyú SKT 200

Az SKT 200 búvárszivattyú (100 mm átmérőjű) tiszta, kémiailag nem agresszív víz szivattyúzására szolgál, szilárd adalékanyagok és koptató részecskék nélkül szűk kutakból, kutakból vagy tározókból a háztartásokban.

Az SKT 200 búvárszivattyú lehetővé teszi:

max. a szivattyúzott folyadék hőmérséklete 35 °C
maximális merülés 20 m
max. aktiválások száma 20 / óra

Az SKT 200 szivattyú előnyei:

a szivattyú beépített visszacsapó szeleppel rendelkezik
kétpólusú indukciós motor 2850 ford./perc fordulatszámmal. rozsdamentes acélból készültásványolajjal hűtött motor
a motor csapágyai önkenőek
a mechanikus tömítés grafitból készül

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Búvárszivattyú SKT 200, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 111460.28 Ft árával.

Az Búvárszivattyú SKT 200 a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Búvárszivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Búvárszivattyú SKT 200 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Búvárszivattyú SKT 200

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Búvárszivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Búvárszivattyú SKT 200 je 111460.28 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Búvárszivattyú SKT 200 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 22735.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Búvárszivattyúk IBO - Hasonló termékek: Búvárszivattyú IBO SDM 3-18 – RTS, Búvárszivattyú IBO SCM 3-25 – RTS, Búvárszivattyú 3Ti-37 – RTS, Búvárszivattyú 6SD 25/13 – RTS