Búvárszivattyú 4 SDm 3-18 – RTS

130 305 Ft

Cikkszám: 39269 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 135
Maximális áramlás (l/perc) 94
Merülési mélység (m) 80
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.5
Gyártó IBO, Búvárszivattyúk vízhez, IBO

Leírás Búvárszivattyú 4 SDm 3-18 – RTS

A 4 SDm 3-18 búvárszivattyú fokozottan ellenáll a homokkal és a vízben található egyéb koptató anyagokkal szemben.
Az RTS jelzésű búvárszivattyú a következőt jelenti: Homokállóság = homokálló
A 4SDm 3-18 búvárszivattyú úszó járókerekekkel új vagy friss kutakhoz, kutakhoz, tározókhoz, tározókhoz és gyűjtőaknákhoz is alkalmas. Ez a szivattyú alkalmas a nyomás növelésére az elosztó csővezetékbe szerelve, továbbá háztartási vagy ipari felhasználásra, valamint öntözésre vagy vízpermetezésre.

A 4 db SDm 3-18 szivattyú hidraulikus része külön van a motortól (a szivattyú nem monoblokkként épült – meghibásodás esetén a szivattyú könnyen leszerelhető. Bármilyen javítás (amit mi végzünk) nem drága és mindenekelőtt gyorsnak kell lennie, ami nagy előnyt jelent meghibásodás esetén.
A szivattyú hővédelemmel van felszerelve – biztosítékkal.

A 4 SDm 3-18 búvárszivattyú alkalmas kis- és közepes méretű tűzoltó állomásokhoz vagy búvárszivattyúval ellátott háztartási víztelep részeként is.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Búvárszivattyú 4 SDm 3-18 – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 130304.54 Ft árával.

Az Búvárszivattyú 4 SDm 3-18 – RTS a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Búvárszivattyúk vízhez területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Búvárszivattyú 4 SDm 3-18 – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Búvárszivattyú 4 SDm 3-18 - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Búvárszivattyúk vízhez kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Búvárszivattyú 4 SDm 3-18 – RTS je 130304.54 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Búvárszivattyú 4 SDm 3-18 – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 39269.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Búvárszivattyúk IBO - Hasonló termékek: Mélykúti szivattyú DIPPER 2700, Búvárszivatyú 4SD 8-15 / 400V – RTS, Búvárszivattyú 6SD 25/15 – RTS, Búvárszivattyú 3,5" SC 3-25 400V – RTS