Búvárszivattyú 4 SD 3-14 / 400V – RTS

114 075 Ft

Cikkszám: 39268 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 103
Maximális áramlás (l/perc) 94
Merülési mélység (m) 80
Szivattyú teljesítménye (kW) 1
Gyártó IBO

Leírás Búvárszivattyú 4 SD 3-14 / 400V – RTS

A 4 SD 3-14 búvárszivattyú fokozottan ellenáll a homokkal és a vízben található egyéb koptató anyagokkal szemben.
Az RTS jelzéssel ellátott búvárszivattyú a következőt jelenti: (Resistance To Sand = Homokkal szembeni ellenállás = homokálló)

A 4SD 3-14 búvárszivattyú úszó járókerekekkel új vagy friss kutakhoz, kutakhoz, tározókhoz, és gyűjtőaknákhoz is alkalmas. Ez a szivattyú alkalmas az elosztó csővezetékbe épített nyomás növelésére, valamint háztartási vagy ipari felhasználásra és öntözésre vagy vízzel történő permetezésre.
A 4 SD 3-14-es szivattyú hidraulikus része külön van a motortól (a szivattyú nem monoblokkként épült – meghibásodás esetén a szivattyú könnyen leszerelhető. Bármilyen javítás (amit mi végzünk) nem drága, és mindenekelőtt gyors, ami nagy előnyt jelent meghibásodás esetén.
A szivattyú hővédelemmel van felszerelve – biztosítékkal.

A 4 SD 3-14 búvárszivattyú alkalmas kis- és közepes méretű tűzoltóállomásokhoz vagy búvárszivattyúval ellátott háztartási víztelep részeként is.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Búvárszivattyú 4 SD 3-14 / 400V – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 114075.21 Ft árával.

Az Búvárszivattyú 4 SD 3-14 / 400V – RTS a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Búvárszivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Búvárszivattyú 4 SD 3-14 / 400V – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Búvárszivattyú 4 SD 3-14 / 400V - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Búvárszivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Búvárszivattyú 4 SD 3-14 / 400V – RTS je 114075.21 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Búvárszivattyú 4 SD 3-14 / 400V – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 39268.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Búvárszivattyúk IBO - Hasonló termékek: Búvárszivattyú 4 SDm 2-12 – RTS, Búvárszivattyú SKT150, Búvárszivattyú SKM 200, Búvárszivattyú IBO SCM 3-18 – RTS 230V