Mélykúti szivattyú IBO 3,5" SCR – 0,50

52 183 Ft

Cikkszám: 38564 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 80
Maximális áramlás (l/perc) 40
Merülési mélység (m) 30
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.5
Gyártó IBO

Leírás Mélykúti szivattyú IBO 3,5" SCR – 0,50

Az IBO 3 SCR – 0,50 búvárszivattyú 3,5"-es (három és fél hüvelykes) orsós szivattyút úgy tervezték, hogy tartós, karbantartást nem igénylő szivattyú legyen, sokféle alkalmazással.

masszív felépítésének köszönhetően ez a szivattyú az egyik legnépszerűbb orsós szivattyú a SK, CZ, HU és PL piacon
a hővédelem közvetlenül a motor tekercsére van felszerelve
a szivattyú azonnali használatra kész, mivel a kondenzátor be van építve a motorba
a szivattyúház, a nyak, a tengely, a rotor és a csavarok AISI 304 rozsdamentes acélból készülnek
a motort olaj hűti

Ez a szivattyú ivóvíz és használati víz szivattyúzására szolgál. Az IBO 3.5 SCR – 0.50 búvárszivattyú praktikus és sokoldalú használata elsősorban a méretei miatt lehetséges. Nagyon keskeny kutakban is használható, és mivel orsó alakú.
Az IBO 3.5 SCR – 0.50 szivattyú alkalmas családi házak, nyaralók, nyaralók, iskolák és mezőgazdasági létesítmények vízellátó rendszereinek létesítésére, valamint permetezési és kerti öntözési víz ellátására. Tökéletesen alkalmas búvárszivattyúval ellátott otthoni víztelep részeként is.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Mélykúti szivattyú IBO 3,5" SCR – 0,50, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 52183.03 Ft árával.

Az Mélykúti szivattyú IBO 3,5" SCR – 0,50 a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Búvárszivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Mélykúti szivattyú IBO 3,5" SCR – 0,50 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Mélykúti szivattyú  IBO 3,5" SCR - 0,50

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Búvárszivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Mélykúti szivattyú IBO 3,5" SCR – 0,50 je 52183.03 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Mélykúti szivattyú IBO 3,5" SCR – 0,50 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38564.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Búvárszivattyúk IBO - Hasonló termékek: Búvárszivattyú 3,5" SC 3-25 400V – RTS, Búvárszivattyú IBO SDM 3-15, Búvárszivattyú IBO 3 – SDM33 – RTS, Búvárszivattyú 4 SD 16-14 / 400V – RTS