Búvárszivattyú 3" STM 28 – RTS

145 910 Ft

Cikkszám: 39983 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 108
Maximális áramlás (l/perc) 100
Merülési mélység (m) 80
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.5
Gyártó IBO

Leírás Búvárszivattyú 3" STM 28 – RTS

A 3" STM 28 búvárszivattyú fokozottan ellenáll a homokkal és a vízben található egyéb koptató anyagokkal szemben.
Az RTS jelzésű búvárszivattyú a következőt jelenti: Homokállóság = homokálló
A 3" STM 28 úszó járókerekes búvárszivattyú új vagy friss kutakhoz, kutakhoz, tározókhoz, tározókhoz és gyűjtőaknákhoz is alkalmas. Ez a szivattyú alkalmas elosztóvezetékbe szerelve a nyomás növelésére, valamint háztartási vagy ipari felhasználásra, ill. öntözés vagy permetezés vízzel.

A 3" STM 28-as szivattyú hidraulikus része külön van a motortól (a szivattyú nem monoblokkként épült – meghibásodás esetén a szivattyú könnyen leszerelhető. Bármilyen javítást (amit mi végzünk) nem kell drága és mindenekelőtt gyors, ami nagy előnyt jelent meghibásodás esetén.
A szivattyú hővédelemmel van felszerelve – biztosítékkal.

A 3" STM 28 búvárszivattyú alkalmas kis- és közepes méretű tűzoltóállomásokhoz, vagy búvárszivattyúval ellátott háztartási víztelep részeként is.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Búvárszivattyú 3" STM 28 – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 145910.3 Ft árával.

Az Búvárszivattyú 3" STM 28 – RTS a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Búvárszivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Búvárszivattyú 3" STM 28 – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Búvárszivattyú 3" STM 28 - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Búvárszivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Búvárszivattyú 3" STM 28 – RTS je 145910.3 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Búvárszivattyú 3" STM 28 – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 39983.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Búvárszivattyúk IBO - Hasonló termékek: Búvárszivattyú 3Ti-37 – RTS, Búvárszivattyú 2,5" STM 31 – RTS, Mélykúti szivattyú 3 – SQIBO – 0,75, Búvárszivattyú SKT 100