Búvárszivattyú SKM 100

73 810 Ft

Cikkszám: 6867 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 60
Maximális áramlás (l/perc) 40
Merülési mélység (m) 30
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.75
Gyártó IBO

Leírás Búvárszivattyú SKM 100

Az SKM 100 és SKM 100 inox (átmérő 93 mm) merülő szivattyúkat tiszta, kémiailag nem agresszív víz szivattyúzására tervezték, amelyek nem tartalmaznak szilárd adalékokat és csiszolóanyag-részecskéket, az otthoni szűk aknákból, kutakból vagy tartályokból.
Az SKM 100 merülő szivattyú lehetővé teszi:

szivattyúzott folyadék max. hőmérséklete 35 ° C,
max. merítési mélység 20 m
kapcsolások száma max. 20 / óra

Az SKM 100 szivattyú előnyei:

kétpólusú indukciós motor 2850 ford./ perc sebességgel, amely rozsdamentes acélból készül
a motor ásványolajjal hűtött
a motor csapágyai önkenőek
a mechanikus tömítés grafitból készült

Az SKM 100 inox szivattyú indító kondenzátorral rendelkezik, amely közvetlenül a szivattyú motorába van beépítve.
Az SKM 100 inox és az SKM 100 minden paramétere azonos.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Búvárszivattyú SKM 100, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 73809.86 Ft árával.

Az Búvárszivattyú SKM 100 a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Búvárszivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Búvárszivattyú SKM 100 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Búvárszivattyú SKM 100

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Búvárszivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Búvárszivattyú SKM 100 je 73809.86 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Búvárszivattyú SKM 100 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 6867.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Búvárszivattyúk IBO - Hasonló termékek: Búvárszivattyú 6SD 25/13 – RTS, Búvárszivattyú IBO 3 – SDM24 – RTS, Búvárszivattyú 3,5" SC 3-18 400V – RTS, Búvárszivattyú 3Ti-20 – RTS