Búvárszivattyú 4" AQUA IPRO 8/030T – RTS

231 822 Ft

Cikkszám: 113431 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 85
Maximális áramlás (l/perc) 230
Merülési mélység (m) 150
Szivattyú teljesítménye (kW) 2.2
Gyártó PRODO

Leírás Búvárszivattyú 4" AQUA IPRO 8/030T – RTS

A többfokozatú, 4" AQUA IPRO 8/030T búvárszivattyú fokozottan ellenáll a homokkal és a vízben található egyéb koptató anyagokkal szemben.
Az RTS jelzéssel ellátott búvárszivattyú a következőt jelenti: (Resistance To Sand = Homokkal szembeni ellenállás = homokálló)
Ez az úszó járókerekes búvárszivattyú új vagy friss kutakban, kutakban, tározókban,  és gyűjtőaknákban is használható. Alkalmas az elosztóvezetékekbe épített nyomás növelésére, valamint háztartási vagy ipari felhasználásra és öntözésre vagy vízzel történő permetezésre.
A 4" AQUA IPRO 8/030T szivattyú hidraulikus része külön van a motortól (a szivattyú nem monoblokkként épült – meghibásodás esetén a szivattyú könnyen leszerelhető. Bármilyen javítás (amit a cégünkben szervizelünk) nem drága, és mindenekelőtt gyors, ami nagy előnyt jelent meghibásodás esetén. A szivattyú hővédelemmel – biztosítékkal van felszerelve.
A 4" AQUA IPRO 8/030T búvárszivattyú kis- és közepes méretű tűzoltóállomásokhoz, vagy búvárszivattyúval ellátott háztartási víztelep részeként is használható.
Az AQUA IPRO sorozat professzionális szivattyúi folyamatos üzemben (24/7) is használhatók, ami szintén nagy előnyt jelent a hobbiszivattyúkkal vagy a főként háztartási használatra szánt búvárszivattyúkkal szemben. Szerkezetileg az AQUA IPRO szivattyúk úgy készülnek, hogy szokatlanul mély kutakból vagy fúrásokból (akár 150m-ig) tudják szivattyúzni a vizet, és megbízhatóan és hosszú ideig szállítsák a szükséges vízmennyiséget.
Felhasznált anyagok:

Szívó/ürítő fúvóka: AISI 304
Borítás: AISI 304 rozsdamentes acél
Csapágyak: NSK
Tengely és forgórész: AISI 304 rozsdamentes acél
Mechanikus tömítés: kerámia/Sic/NBR

Üzemeltetési feltételek:

Maximális folyadék hőmérséklet: 35°C
Szigetelési osztály: F
Üzemmód – szakaszos és/vagy folyamatos
Diffúzor: megerősített polikarbonát
Az aktiválások maximális száma 1 óra alatt: 30
Motor: olajhűtéses
Motor fordulatszám: 2850 RMP

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Búvárszivattyú 4" AQUA IPRO 8/030T – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 231821.99 Ft árával.

Az Búvárszivattyú 4" AQUA IPRO 8/030T – RTS a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Búvárszivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Búvárszivattyú 4" AQUA IPRO 8/030T – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Búvárszivattyú 4" AQUA IPRO 8/030T - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Búvárszivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Búvárszivattyú 4" AQUA IPRO 8/030T – RTS je 231821.99 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Búvárszivattyú 4" AQUA IPRO 8/030T – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 113431.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Búvárszivattyúk PRODO - Hasonló termékek: Búvárszivattyú 4" IPRO PROFESSIONAL 12/055T – RTS, Búvárszivattyú 4" IPRO PROFESSIONAL 16/030S – RTS, Búvárszivattyú 6" IPRO PROFESSIONAL 32-125 – RTS, Búvárszivattyú 4" AQUA IPRO 6/030T – RTS