Búvárszivattyú 6" IPRO PROFESSIONAL 32-125 – RTS

737 587 Ft

Cikkszám: 113491 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 84
Maximális áramlás (l/perc) 920
Merülési mélység (m) 150
Szivattyú teljesítménye (kW) 9.2
Gyártó PRODO, Búvárszivattyúk vízhez, PRODO

Leírás Búvárszivattyú 6" IPRO PROFESSIONAL 32-125 – RTS

A 6 "AQUA IPRO 32-125 többfokozatú búvárszivattyú fokozottan ellenáll a homokkal és a vízben található egyéb koptató anyagokkal szemben.
Az RTS jelzéssel ellátott búvárszivattyú a következőt jelenti: (Resistance To Sand = Homokkal szembeni ellenállás = homokálló).
Ez az úszó járókerekes búvárszivattyú új vagy friss kutakban, kutakban, tározókban és gyűjtőaknákban is használható. Alkalmas az elosztócsövekbe épített nyomás növelésére, valamint háztartási vagy ipari felhasználásra, valamint öntözésre vagy vízzel történő permetezésre.
A 6"-os AQUA IPRO 32-125 szivattyú hidraulikus része külön van a motortól (a szivattyú nem monoblokkként épült – meghibásodás esetén a szivattyú könnyen leszerelhető. Bármilyen javítás (amit a mi cégünkben, a szervízcentrumunkban végeznek )  nem drága és mindenekelőtt gyors, ami nagy előnyt jelent meghibásodás esetén. A szivattyú hővédelemmel – biztosítékkal van felszerelve.
A 6" AQUA IPRO 32-125 búvárszivattyú kis- és közepes méretű tűzoltóállomásokhoz, vagy búvárszivattyúval ellátott háztartási víztelep részeként is használható.
Az AQUA IPRO sorozat professzionális szivattyúi folyamatos üzemben (24/7) is használhatók, ami szintén nagy előnyt jelent a hobbiszivattyúkkal vagy a főként háztartási használatra szánt búvárszivattyúkkal szemben. Szerkezetileg az AQUA IPRO szivattyúk úgy készülnek, hogy szokatlanul mély kutakból vagy fúrásokból (akár 150m-ig) képesek vizet szivattyúzni, és a szükséges vízmennyiséget megbízhatóan és hosszú ideig szállítani.

Felhasznált anyagok:

Szívó/ürítő fúvóka: AISI 304
Ház: rozsdamentes acél AISI 304
Tengely és forgórész: AISI 304 rozsdamentes acél
Járókerék: Technológiailag továbbfejlesztett pumpáló noril
Diffúzor: megerősített polikarbonát
Mechanikus tömítés: kerámia/Sic/NBR
Csapágyak: NSK

Üzemeltetési feltételek:

A folyadék maximális hőmérséklete 35°C
Maximális környezeti hőmérséklet 35°C
F szigetelési osztály
Üzemmód – szakaszos vagy folyamatos
Biztonság – IP68
Az aktiválások maximális száma 1 óra alatt: 30
Motor: olajhűtéses
Motor fordulatszám: 2850 RMP

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Búvárszivattyú 6" IPRO PROFESSIONAL 32-125 – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 737586.79 Ft árával.

Az Búvárszivattyú 6" IPRO PROFESSIONAL 32-125 – RTS a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Búvárszivattyúk vízhez területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Búvárszivattyú 6" IPRO PROFESSIONAL 32-125 – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Búvárszivattyú 6" IPRO PROFESSIONAL 32-125 - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Búvárszivattyúk vízhez kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Búvárszivattyú 6" IPRO PROFESSIONAL 32-125 – RTS je 737586.79 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Búvárszivattyú 6" IPRO PROFESSIONAL 32-125 – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 113491.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Búvárszivattyúk PRODO - Hasonló termékek: Búvárszivattyú 4" IPRO PROFESSIONAL 6/030T – RTS, Búvárszivattyú 3,5" IPRO PROFESSIONAL 3-015 – RTS, Búvárszivattyú 4" IPRO PROFESSIONAL 4/015T, Búvárszivattyú 4" AQUA IPRO 16/055T – RTS