Búvárszivattyú 6" AQUA IPRO 32-125 – RTS

821 925 Ft

Cikkszám: 113491 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 84
Maximális áramlás (l/perc) 920
Merülési mélység (m) 150
Szivattyú teljesítménye (kW) 9.2
Gyártó PRODO

Leírás Búvárszivattyú 6" AQUA IPRO 32-125 – RTS

A 6 "AQUA IPRO 32-125 többfokozatú búvárszivattyú fokozottan ellenáll a homokkal és a vízben található egyéb koptató anyagokkal szemben.
Az RTS jelzéssel ellátott búvárszivattyú a következőt jelenti: (Resistance To Sand = Homokkal szembeni ellenállás = homokálló).
Ez az úszó járókerekes búvárszivattyú új vagy friss kutakban, kutakban, tározókban és gyűjtőaknákban is használható. Alkalmas az elosztócsövekbe épített nyomás növelésére, valamint háztartási vagy ipari felhasználásra, valamint öntözésre vagy vízzel történő permetezésre.
A 6"-os AQUA IPRO 32-125 szivattyú hidraulikus része külön van a motortól (a szivattyú nem monoblokkként épült – meghibásodás esetén a szivattyú könnyen leszerelhető. Bármilyen javítás (amit a mi cégünkben, a szervízcentrumunkban végeznek )  nem drága és mindenekelőtt gyors, ami nagy előnyt jelent meghibásodás esetén. A szivattyú hővédelemmel – biztosítékkal van felszerelve.
A 6" AQUA IPRO 32-125 búvárszivattyú kis- és közepes méretű tűzoltóállomásokhoz, vagy búvárszivattyúval ellátott háztartási víztelep részeként is használható.
Az AQUA IPRO sorozat professzionális szivattyúi folyamatos üzemben (24/7) is használhatók, ami szintén nagy előnyt jelent a hobbiszivattyúkkal vagy a főként háztartási használatra szánt búvárszivattyúkkal szemben. Szerkezetileg az AQUA IPRO szivattyúk úgy készülnek, hogy szokatlanul mély kutakból vagy fúrásokból (akár 150m-ig) képesek vizet szivattyúzni, és a szükséges vízmennyiséget megbízhatóan és hosszú ideig szállítani.

Felhasznált anyagok:

Szívó/ürítő fúvóka: AISI 304
Ház: rozsdamentes acél AISI 304
Tengely és forgórész: AISI 304 rozsdamentes acél
Járókerék: Technológiailag továbbfejlesztett pumpáló noril
Diffúzor: megerősített polikarbonát
Mechanikus tömítés: kerámia/Sic/NBR
Csapágyak: NSK

Üzemeltetési feltételek:

A folyadék maximális hőmérséklete 35°C
Maximális környezeti hőmérséklet 35°C
F szigetelési osztály
Üzemmód – szakaszos vagy folyamatos
Biztonság – IP68
Az aktiválások maximális száma 1 óra alatt: 30
Motor: olajhűtéses
Motor fordulatszám: 2850 RMP

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Búvárszivattyú 6" AQUA IPRO 32-125 – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 821924.95 Ft árával.

Az Búvárszivattyú 6" AQUA IPRO 32-125 – RTS a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Búvárszivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Búvárszivattyú 6" AQUA IPRO 32-125 – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Búvárszivattyú 6" AQUA IPRO 32-125 - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Búvárszivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Búvárszivattyú 6" AQUA IPRO 32-125 – RTS je 821924.95 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Búvárszivattyú 6" AQUA IPRO 32-125 – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 113491.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Búvárszivattyúk PRODO - Hasonló termékek: Búvárszivattyú 4" IPRO PROFESSIONAL 8/040T – RTS, Búvárszivattyú 4" IPRO PROFESSIONAL 4/022S – RTS, Búvárszivattyú 4" AQUA IPRO 16/040T – RTS, Búvárszivattyú 4" AQUA IPRO 16/055T – RTS