Csatlakozó készlet búvárszivattyúkhoz 1" visszacsapó szeleppel

7 151 Ft

Cikkszám: 38094 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó PRODO, Csatlakozó szerelvények, PRODO
Súly (kg) 1
Csatlakozás mérete 1"

Leírás Csatlakozó készlet búvárszivattyúkhoz 1" visszacsapó szeleppel

A búvárszivattyúkhoz való csatlakozókészlet a PE tömlő csatlakoztatására szolgál a búvárszivattyúhoz.
A készlet tartalmaz egy közcsavart, amelyet a szivattyúra csavarnak, ezt követi a visszacsapó szelep, hogy megakadályozza a víz visszaáramlását a tömlőből, a visszacsapó szelepbe pedig egy PE menet, amelybe a nyomócsővezetéket , azaz az LDPE tömlőt kell rögzíteni.
Csatlakozókészlet búvárszivattyúkhoz 1"-os visszacsapó szeleppel a következőket tartalmazza:

közcsavar 1" sárgaréz
univerzális visszacsapó szelep 1"
csatlakozó külső menettel 32×1"

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Csatlakozó készlet búvárszivattyúkhoz 1" visszacsapó szeleppel, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 7151.37 Ft árával.

Az Csatlakozó készlet búvárszivattyúkhoz 1" visszacsapó szeleppel a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Csatlakozó szerelvények területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Csatlakozó készlet búvárszivattyúkhoz 1" visszacsapó szeleppel beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Csatlakozó készlet búvárszivattyúkhoz 1" visszacsapó szeleppel

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Csatlakozó szerelvények kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Csatlakozó készlet búvárszivattyúkhoz 1" visszacsapó szeleppel je 7151.37 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Csatlakozó készlet búvárszivattyúkhoz 1" visszacsapó szeleppel si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38094.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Csatlakozó szerelvények PRODO - Hasonló termékek: Csatlakozó készlet búvárszivattyúkhoz 5/4" visszacsapó szeleppel, Csatlakozó készlet búvárszivattyúkhoz 5/4" visszacsapó szeleppel, Csatlakozó készlet búvárszivattyúkhoz 6/4" visszacsapó szeleppel, Csatlakozó készlet búvárszivattyúkhoz 6/4" visszacsapó szeleppel