Csatlakozó készlet búvárszivattyúkhoz 6/4" visszacsapó szeleppel

13 923 Ft

Cikkszám: 38139 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó PRODO, Csatlakozó szerelvények, PRODO
Csatlakozás mérete 6/4"

Leírás Csatlakozó készlet búvárszivattyúkhoz 6/4" visszacsapó szeleppel

A búvárszivattyúkhoz való csatlakozókészlet a PE tömlő csatlakoztatására szolgál a búvárszivattyúhoz.
A készlet tartalmaz egy közcsavart, amelyet a szivattyúra csavarnak, ezt követi a visszacsapó szelep, hogy megakadályozza a víz visszaáramlását a tömlőből, a visszacsapó szelepbe pedig egy PE menet, amelybe a nyomócsővezetéket , azaz az LDPE tömlőt kell rögzíteni.
Csatlakozókészlet búvárszivattyúkhoz 6/4"-os visszacsapó szeleppel a következőket tartalmazza:

Közcsavar 6/4" sárgaréz
Univerzális visszacsapó szelep 6/4"
Csatlakozó külső menettel 50×6/4"

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Csatlakozó készlet búvárszivattyúkhoz 6/4" visszacsapó szeleppel, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 13923.01 Ft árával.

Az Csatlakozó készlet búvárszivattyúkhoz 6/4" visszacsapó szeleppel a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Csatlakozó szerelvények területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Csatlakozó készlet búvárszivattyúkhoz 6/4" visszacsapó szeleppel beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Csatlakozó készlet búvárszivattyúkhoz 6/4" visszacsapó szeleppel

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Csatlakozó szerelvények kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Csatlakozó készlet búvárszivattyúkhoz 6/4" visszacsapó szeleppel je 13923.01 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Csatlakozó készlet búvárszivattyúkhoz 6/4" visszacsapó szeleppel si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38139.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Csatlakozó szerelvények PRODO - Hasonló termékek: Csatlakozó készlet búvárszivattyúkhoz 1" visszacsapó szeleppel, Csatlakozó készlet búvárszivattyúkhoz 5/4" visszacsapó szeleppel, Csatlakozó készlet búvárszivattyúkhoz 6/4" visszacsapó szeleppel, Csatlakozó készlet búvárszivattyúkhoz 6/4" visszacsapó szeleppel