Csavarozás egyenes 1/2" sárgaréz

1 502 Ft

Cikkszám: 9310 Kategória:
Značka: ITAP SpA

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó ITAP SpA, Egyenes csavarok, ITAP SpA
Csatlakozás mérete 1/2"

Leírás Csavarozás egyenes 1/2" sárgaréz

Az egyenes 1/2"-os sárgaréz menetet a PE cső külső menethez való csatlakoztatására használják.
Alkalmas magas vagy alacsony hőmérsékletű folyadékok elosztására, és kompatibilis polietilén csövekkel.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Csavarozás egyenes 1/2" sárgaréz, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 1502.41 Ft árával.

Az Csavarozás egyenes 1/2" sárgaréz a(z) ITAP SpA tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Egyenes csavarok területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Csavarozás egyenes 1/2" sárgaréz beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Csavarozás egyenes 1/2" sárgaréz

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Egyenes csavarok kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Csavarozás egyenes 1/2" sárgaréz je 1502.41 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Csavarozás egyenes 1/2" sárgaréz si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 9310.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Egyenes csavarok ITAP SpA - Hasonló termékek: Csavarozás egyenes 5/4" sárgaréz, Csavarozás egyenes 3/4" sárgaréz, Csavarozás egyenes 6/4" sárgaréz, Csavarozás egyenes 1" sárgaréz