Csere töltelék SILIPHOS 700g

10 016 Ft

Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó Atlas Filtri, Tartalék patronok és tartozékok vízszűrőkhöz, Atlas Filtri

Leírás Csere töltelék SILIPHOS 700g

A Siliphos foszfátok és polifoszfátok keveréke, amelyek szilikátokat tartalmaznak üveges átlátszó golyók formájában, amelyek megakadályozzák a vízkőképződést és korlátozzák a fémfelületek korrózióját.
A Siliphos mikrofilmet képez a csövek és fűtőelemek belső felületén, ami megakadályozza a vízkőlerakódást a fűtőelemeken, lágy víz esetén pedig megakadályozza az oxigén bejutását a csőbe, így megállítja a korróziót. Ivóvízzel való érintkezésre engedélyezett.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Csere töltelék SILIPHOS 700g, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 10016.49 Ft árával.

Az Csere töltelék SILIPHOS 700g a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Tartalék patronok és tartozékok vízszűrőkhöz területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Csere töltelék SILIPHOS 700g beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Csere töltelék SILIPHOS 700g

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Tartalék patronok és tartozékok vízszűrőkhöz kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Csere töltelék SILIPHOS 700g je 10016.49 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Csere töltelék SILIPHOS 700g si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38187.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Tartalék patronok és tartozékok vízszűrőkhöz Atlas Filtri - Hasonló termékek: Cserepatron SILIPHOS 1000g, DP Big szűrőkonzol, Szűrőfej SX csatlakozó 1", Polifoszfát kristályok 6/10 0,5kg