DP HYDRA RAINMASTER RAH TRIO 1"

59 524 Ft

Cikkszám: 40997 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Maximálny tlak 8 bar
Minimálny tlak 1,8 bar
Maximálna teplota 45ºC
Minimálna teplota 4ºC
Maximálny prietok (l/h) 5500

Leírás DP HYDRA RAINMASTER RAH TRIO 1"

Hydra Rainmaster RAH TRIÓ Öntisztító egység vízkezeléshez, amely magas szintű víztisztítást tesz lehetővé 90 mikronos szűrésű öntisztító szűrő alkalmazásával. Egy másik 25 mikronos szűréssel és a víz végső kezelésével aktív szénnel 10 mikronos szűrési sebességgel, amely képes eltávolítani a víz szagát és színét.
Ez az egység olyan esővíz kezelésére készült, amelynek minősége közüzemi célra nem megfelelő, de kútból vagy gyűjtőedényből származó víz szűrésére is alkalmas. A felhasznált anyagok ivóvízzel való használatra alkalmasak, de NEM ivóvízforrások.
TisztításA HYDRA öntisztító szűrőket ellenáramú tisztítórendszer jellemzi, amely hatékonyan távolítja el a lerakódásokat a betét felületéről. Ha a szűrőelem eltömődött, egyszerűen a szűrőtest alján lévő szelep kinyitásával tisztítható. Ez a művelet negatív nyomást hoz létre a szűrőben, amely lefelé nyomja a patront, és így a víz áramlása automatikusan megfordul a patronból.
Figyelem: a betét vákuum segítségével történő öntisztítása csak 1,8 bar minimális víznyomás mellett lehetséges.
SzűrőbetétekRAH: 90 mikronov, rozsdamentes acél (szűri a szennyeződéseket és a lerakódásokat)FA: 25 mikron, tekercselt polipropilén szál (szűri a homokot, törmeléket és egyéb lerakódásokat)CB/EC: 10 mikron, aktív szén blokk (szűri a baktériumokat és protozoákat)

Csomag tartalma

Szűrő
Szűrőbetétek
A kulcs
Fali rögzítés csavarokkal
Központosító gyűrű
Leeresztő szelep

Értékelés

Bemutatjuk önnek az DP HYDRA RAINMASTER RAH TRIO 1", amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 59523.63 Ft árával.

Az DP HYDRA RAINMASTER RAH TRIO 1" a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízszűrők 7 "HYDRA területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az DP HYDRA RAINMASTER RAH TRIO 1" beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

DP HYDRA RAINMASTER RAH TRIO 1"

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízszűrők 7 "HYDRA kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za DP HYDRA RAINMASTER RAH TRIO 1" je 59523.63 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S DP HYDRA RAINMASTER RAH TRIO 1" si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 40997.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízszűrők 7 "HYDRA Atlas Filtri - Hasonló termékek: HYDRA 7" HOT RAH 90mcr csatlakozó 1", HYDRA 7" RSH 50mcr csatlakozó 1", HYDRA 7" RLH TRIO csatlakozó 1", HYDRA 7" RAH 90mcr csatlakozó 1"