HYDRA 7" RLH TRIO csatlakozó 1"

44 535 Ft

Cikkszám: 38238 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Maximálny tlak 8 bar
Minimálny tlak 1,8 bar
Maximálna teplota 45ºC
Minimálna teplota 4ºC
Veľkosť vložky 7"

Leírás HYDRA 7" RLH TRIO csatlakozó 1"

Hydra RLH TRIO Öntisztító vízkezelő egység, amely lehetővé teszi a magas szintű víztisztítás elérését egy 90 mikronos szűrésű öntisztító szűrő és két üres tartály alkalmazásával, igény szerint választható szűrőbetétekkel.
A felhasznált anyagok ivóvízzel való használatra alkalmasak, de NEM ivóvízforrások.
TisztításA HYDRA öntisztító szűrőket ellenáramú tisztítórendszer jellemzi, amely hatékonyan távolítja el a lerakódásokat a betét felületéről. Ha a szűrőelem eltömődött, egyszerűen a szűrőtest alján lévő szelep kinyitásával tisztítható. Ez a művelet negatív nyomást hoz létre a szűrőben, amely lefelé nyomja a patront, és így a víz áramlása automatikusan megfordul a patronból.
Figyelem: a betét vákuum segítségével történő öntisztítása csak 1,8 bar minimális víznyomás mellett lehetséges.

Maximális nyomás: 8 bar
Minimális nyomás: 1,8 bar
Maximális hőmérséklet: 45ºC
Minimális hőmérséklet: 4ºC

Csomag tartalma

Szűrő
Szűrőbetétek
Kulcs
Fali tartó csavarokkal
Központosító gyűrűt
Leeresztő szelep

Értékelés

Bemutatjuk önnek az HYDRA 7" RLH TRIO csatlakozó 1", amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 44535.09 Ft árával.

Az HYDRA 7" RLH TRIO csatlakozó 1" a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízszűrők 7 "HYDRA területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az HYDRA 7" RLH TRIO csatlakozó 1" beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

HYDRA 7" RLH TRIO csatlakozó 1"

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízszűrők 7 "HYDRA kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za HYDRA 7" RLH TRIO csatlakozó 1" je 44535.09 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S HYDRA 7" RLH TRIO csatlakozó 1" si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38238.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízszűrők 7 "HYDRA Atlas Filtri - Hasonló termékek: HYDRA 7" HOT RAH 90mcr csatlakozó 1", HYDRA 7" RAINMASTER DUO RLH csatlakozó 1", HYDRA 7" RAH 90mcr csatlakozó 1", Hydra 7" RAH DUO csatlakozó 1"