HYDRA 7" RSH 50mcr csatlakozó 1"

36 716 Ft

Cikkszám: 16998 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Maximálny tlak 8 bar
Minimálny tlak 1,8 bar
Maximálna teplota 45ºC
Minimálna teplota 4ºC
Maximálny prietok (l/h) 6000

Leírás HYDRA 7" RSH 50mcr csatlakozó 1"

A szűrő ára és a csomag tartalmazza: szűrőkulcsot, fali tartót, betéteket és csavarokat.
A HYDRA öntisztító szűrőket innovatív műszaki megoldással tervezték és gyártották, tekintettel a szűrőbetét hatékony öntisztító rendszerére, ellenáramú tisztítással, amely eltávolítja a betét felületén lerakódott szennyeződéseket.
A szűrő névleges szűrési értéke 50 mikron a műanyag szőtt rácsos RSH változatban.
Ha a szűrőelem eltömődött, egyszerűen a szűrőtest alján lévő szelep kinyitásával tisztítható. Ez a művelet negatív nyomást hoz létre a szűrőben, amely lefelé nyomja a patront, és így a víz áramlása automatikusan megfordul (az eredeti áramlás) a patronból.
Ez a visszaáramlás eltávolítja a rácsból a beszorult mechanikai szennyeződéseket, és a vízáram leöblíti a lefolyóba. A szelep néhány másodperc utáni zárásával a nyomásviszonyok visszaállnak eredeti állapotukba, és a benne lévő rugó visszahelyezi a betétet a munkahelyzetbe.
FIGYELEM: a betét fent leírt öntisztítása vákuummal csak 1,8 bar minimális víznyomás mellett lehetséges

Értékelés

Bemutatjuk önnek az HYDRA 7" RSH 50mcr csatlakozó 1", amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 36715.7 Ft árával.

Az HYDRA 7" RSH 50mcr csatlakozó 1" a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízszűrők 7 "HYDRA területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az HYDRA 7" RSH 50mcr csatlakozó 1" beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

HYDRA 7" RSH 50mcr csatlakozó 1"

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízszűrők 7 "HYDRA kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za HYDRA 7" RSH 50mcr csatlakozó 1" je 36715.7 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S HYDRA 7" RSH 50mcr csatlakozó 1" si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 16998.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízszűrők 7 "HYDRA Atlas Filtri - Hasonló termékek: Hydra 7" Rainmaster RAH DUO csatlakozó 1", DP HYDRA RAINMASTER RAH TRIO 1", HYDRA 7" RAINMASTER DUO RLH csatlakozó 1", HYDRA 7" RSH 50mcr csatlakozó 1"