HYDRA 7 "RLH 90mcr csatlakozás 1"

26 549 Ft

Cikkszám: 17053 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Maximálny tlak 8 bar
Minimálny tlak 1,8 bar
Maximálna teplota 45ºC
Minimálna teplota 4ºC
Maximálny prietok (l/h) 6000

Leírás HYDRA 7 "RLH 90mcr csatlakozás 1"

A szűrő ára és a csomag tartalmazza: szűrőkulcsot, fali tartót, betéteket és csavarokat.
A HYDRA öntisztító szűrőket innovatív műszaki megoldással tervezték és gyártották, tekintettel a szűrőbetét hatékony öntisztító rendszerére, ellenáramú tisztítással, amely eltávolítja a betét felületén lerakódott szennyeződéseket.
A szűrő névleges szűrési értéke 90 mikron a rozsdamentes betétrácsos RAH változatnál és  a műanyag rácsos RLH változatnál.
Ha a szűrőelem eltömődött, egyszerűen a szűrőtest alján lévő szelep kinyitásával tisztítható. Ez a művelet negatív nyomást hoz létre a szűrőben, amely lefelé nyomja a patront, és így a víz áramlása automatikusan megfordul (az eredeti áramlás) a patronból.
Ez a visszaáramlás eltávolítja a rácsból a beszorult mechanikai szennyeződéseket, és a vízáram leöblíti a lefolyóba. A szelep néhány másodperc utáni zárásával a nyomásviszonyok visszaállnak eredeti állapotukba, és a benne lévő rugó visszahelyezi a betétet a munkahelyzetbe.
FIGYELEM: a betét fent leírt öntisztítása vákuummal csak 1,8 Bar minimális víznyomás mellett lehetséges.
Ivó- és használativíz kezelésére használják a háztartásokban és az iparban. Szűrőfejből (műanyag, sárgaréz menet) és tartályból (műanyag) állnak. A tartályba szűrőbetétet helyeznek.
A csomag tartalmaz egy műanyag szűrőbetétet, egy fali tartót, egy kulcsot, csavarokat, egy leeresztő szelepet és kétféle lefolyócsatlakozót.
A tisztításhoz nem szükséges szétszerelni a szűrőt. A bemeneti szelep elzárásával és a szűrőedény alján lévő leeresztő szelep enyhén nyitásával a rendszerből kilépő víz ellennyomása kiöblíti a szennyeződést a szűrőedényből és átöblíti a szűrőt.
Max. nyomás: 8 barMax. hőmérséklet: 45 °CMax áramlás: 6000 l/h
Anyaga: konténer – PETfej – polipropilénO-gyűrű – EPDMCsatlakozómenet: belső / belső sárgaréz CW 614 N
Gyártó: ATLAS Filtri, Olaszország

Értékelés

Bemutatjuk önnek az HYDRA 7 "RLH 90mcr csatlakozás 1", amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 26549.35 Ft árával.

Az HYDRA 7 "RLH 90mcr csatlakozás 1" a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízszűrők 7 "HYDRA területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az HYDRA 7 "RLH 90mcr csatlakozás 1" beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

HYDRA 7 "RLH 90mcr csatlakozás 1"

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízszűrők 7 "HYDRA kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za HYDRA 7 "RLH 90mcr csatlakozás 1" je 26549.35 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S HYDRA 7 "RLH 90mcr csatlakozás 1" si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 17053.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízszűrők 7 "HYDRA Atlas Filtri - Hasonló termékek: HYDRA 7" RSH 50mcr csatlakozó 1", HYDRA 7" HOT RAH 90mcr csatlakozó 1", Hydra 7" Rainmaster RAH DUO csatlakozó 1", Hydra 7" RAH DUO csatlakozó 1"