Elektronikus nyomáskapcsoló IBO PRESS SX

23 936 Ft

Cikkszám: 116717 Kategória:

PARAMÉTEREK

Paraméter
Nyomástartomány 0,5-10 Bar
A jelzés pontossága 0,1 Bar
Csatlakozás mérete ¼”
Max. a mért közeg hőmérséklete 80ºC
Max. környezeti hőmérséklet 40ºC

Leírás Elektronikus nyomáskapcsoló IBO PRESS SX

Az IBOPRESS egy olyan eszköz, amely minden típusú szivattyú működésének vezérlésére szolgál, a rendszer nyomásától függően elindítja vagy leállítja a szivattyút. A készülék lehetővé teszi a bekapcsolási és kikapcsolási nyomás programozását.Az IBOPRESS egy modern elektronikus szabályozó, amelynek működése kerámia nyomásérzékelőn alapul. Minden IBOPESS modell rendelkezik védelmi funkciókkal – lehetővé teszi a szivattyú maximális megengedett áramfelvételének beállítását, és megvédi a szivattyút a kiszáradástól. Az energiafogyasztás hirtelen megnövekedése esetén a készülék szárazon futásnak tekinti az állapotot, és kikapcsolja a szivattyút.Az IBOPRESS SX -1/4" szabályozó nincs felszerelve automatikus újraindítás funkcióval.Az IBOPRESS SX kapcsolót egyfázisú szivattyúk vezérlésére tervezték, és egy hálózati csatlakozóval végződő kábellel és egy második, elektromos aljzattal ellátott kábellel van felszerelve, ami rendkívül egyszerűvé teszi az elektromos szivattyú áramellátó rendszerhez való csatlakoztatását.A nagy mérési pontosság lehetővé teszi, hogy a készüléket folyamatosan változó munkakörülményeket igénylő rendszerekbe is beépítsük.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Elektronikus nyomáskapcsoló IBO PRESS SX, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 23935.69 Ft árával.

Az Elektronikus nyomáskapcsoló IBO PRESS SX a(z) tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Nyomáskapcsolók területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Elektronikus nyomáskapcsoló IBO PRESS SX beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Elektronikus nyomáskapcsoló IBO PRESS SX

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Nyomáskapcsolók kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Elektronikus nyomáskapcsoló IBO PRESS SX je 23935.69 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Elektronikus nyomáskapcsoló IBO PRESS SX si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 116717.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Nyomáskapcsolók - Hasonló termékek: NYOMÁSKAPCSOLÓ IBOPRESS 10 – 1/4" IBO, Digitális nyomáskapcsoló IBO PRESS SX, Digitális nyomáskapcsoló IBOPRESS 10 – 1/4" IBO, Digitális nyomáskapcsoló IBO PRESS SX