WATER-PASS 2

36 694 Ft

Cikkszám: 116723 Kategóriák: ,

PARAMÉTEREK

Paraméter
Tápfeszültség 100-260V
Teljesítmény frekvencia 50/60Hz
Maximális szivattyú teljesítmény 2,2 kW
A szabályozott szivattyú maximális áramfelvétele 12A
Maximális üzemi nyomás 15 bar

Leírás WATER-PASS 2

Vezérlő, nyomáskapcsoló WATER PASS 2

A WATER PASS 2 intelligens vezérlő úgy lett kialakítva, hogy maximalizálja a vízszivattyú működésének hatékonyságát és a folyadékáramlás szabályozását a rendszerben. Kizárólag tiszta, mechanikai szennyeződések nélküli vízzel való munkára tervezték, 80°C-ig. Számos védőelemmel felszerelve, valamint speciális gyanta bevonattal borított kezelőpanellel, amely megvédi a készüléket a nedvességtől.
A kínált hajtás különböző típusú szivattyúkkal működik: búvár-, hidrofor-, búvár- és függőleges szivattyúkkal. Nagyon könnyen használható és gyorsan összeszerelhető. Nem igényel bonyolult programozást a felhasználótól, csak adja meg a beállított nyomásértéket és a vezérlő konfigurálja magát. A kezelés még egyszerűbbé tétele érdekében olvasható kijelzővel szerelték fel.
Az IPRO WATER PASS 2 elektronikus szivattyúvezérlő széles körű működési paraméterekkel és kulcsvédelemmel rendelkezik, így különböző körülmények között és különböző vízrendszerekben használható. Ez a modell jól működik egyfázisú, legfeljebb 2,2 KW teljesítményű motorral rendelkező vízszivattyúkban, amelyek maximális áramfelvétele nem haladja meg a 12 A-t.
A szabályozó berendezésben történő használatának hatása a nyomáslökések hiánya. Ezenkívül a készülék a csővezetékben lévő víznyomás szintjétől függően a készülék automatikus be- és kikapcsolásával vezérli a szivattyú működését. Amikor a csapot elzárják vagy a locsolókat elzárják, a vezérlő 6 másodpercen belül leállítja a szivattyút, megvédve azt a szárazonfutástól.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az WATER-PASS 2, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 36694.11 Ft árával.

Az WATER-PASS 2 a(z) tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Nyomáskapcsolók területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az WATER-PASS 2 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

WATER-PASS 2

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Nyomáskapcsolók kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za WATER-PASS 2 je 36694.11 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S WATER-PASS 2 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 116723.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Nyomáskapcsolók - Hasonló termékek: Digitális nyomáskapcsoló IBO PRESS SX, Elektronikus nyomáskapcsoló IBO PRESS SX, NYOMÁSKAPCSOLÓ IBOPRESS 10 – 1/4" IBO, Digitális nyomáskapcsoló IBOPRESS 10 – 1/4" IBO

Nyomáskapcsolók - Hasonló termékek: Elektronikus nyomáskapcsoló IBO PRESS SX, Nyomáskapcsoló TSA 0,20- 0,35 MPa, Digitális nyomáskapcsoló DPC-10 – szárazon futás elleni védelemmel, TSA nyomáskapcsoló 0,15-0,30 Mpa