NYOMÁSKAPCSOLÓ IBO PRESS 10 – 1/4" IBO

44 154 Ft

Cikkszám: 116614 Kategória:

PARAMÉTEREK

Paraméter
Feszültségtartomány 110-275 V AC 50/60 Hz
Maximális motorteljesítmény 2,2kW
Nyomás beállítási tartomány 0-10 Bar/ 1Mpa
A nyomás beállításának pontossága 0,01 Bar/ 0,001 Mpa
Maximális kimeneti nyomás 1 Mpa

Leírás NYOMÁSKAPCSOLÓ IBO PRESS 10 – 1/4" IBO

Elektronikus nyomáskapcsoló túlterhelés és szárazonfutás elleni védelemmel. Az IBOPRESS 10 egy olyan eszköz, amely a rendszerben uralkodó nyomástól függően minden típusú szivattyú működését szabályozza. A nyomásértéktől függően a készülék be- vagy kikapcsolja a szivattyút. Az IBOPRESS 10 egy modern elektronikus szabályozó, amelynek működése kerámia nyomásérzékelőn alapul. A készülék lehetővé teszi a bekapcsolási nyomás programozását és a lekapcsolási nyomást. Az IBOPRESS 10 védelmi funkciókkal rendelkezik – lehetővé teszi a szivattyú maximális megengedett áramfelvételének beállítását, és lehetővé teszi a szivattyú védelmét aszáraz futás.A készülék vészleállítás után és a beállított idő letelte után automatikus újraindítás funkcióval rendelkezik.Az IBOPRESS kapcsoló egy hálózati csatlakozóval végződő kábellel és egy második, elektromos aljzattal ellátott kábellel van felszerelve, ami rendkívül egyszerűvé teszi az elektromos szivattyú áramellátó rendszerhez való csatlakoztatását. A nagy mérési pontosság lehetővé teszi, hogy a készüléket folyamatosan változó munkakörülményeket igénylő rendszerekbe is beépítsük. A rozsdamentes acélból készült IBOPRESS 10 készülék anyagkialakítása megóvja a készüléket a korróziótól és a mechanikai sérülésektől, és egyenletesen pontossá teszi a mérést és a működést.
Az IBO PRESS nyomáskapcsoló védelmi funkciói:
– Szárazfutás elleni védelem- Túlterhelés elleni védelem a motor leállása esetén- Védelem a megfelelő áramlás nélküli működés ellen – ha a szivattyú nem éri el a beállított kikapcsolási nyomást és 30 percnél tovább működik, aktiválhatja a leállítási funkciót
-Védelem a víz túlnyomás ellen – ún. lágy ötvözet

Értékelés

Bemutatjuk önnek az NYOMÁSKAPCSOLÓ IBO PRESS 10 – 1/4" IBO, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 44154.09 Ft árával.

Az NYOMÁSKAPCSOLÓ IBO PRESS 10 – 1/4" IBO a(z) tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Nyomáskapcsolók területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az NYOMÁSKAPCSOLÓ IBO PRESS 10 – 1/4" IBO beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

NYOMÁSKAPCSOLÓ IBO PRESS 10 - 1/4" IBO

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Nyomáskapcsolók kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za NYOMÁSKAPCSOLÓ IBO PRESS 10 – 1/4" IBO je 44154.09 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S NYOMÁSKAPCSOLÓ IBO PRESS 10 – 1/4" IBO si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 116614.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Nyomáskapcsolók - Hasonló termékek: Nyomáskapcsoló PC-2 manométerrel, Nyomáskapcsoló TSA 0,20- 0,35 MPa, Nyomáskapcsoló TSA 0,40-0,60 MPa, Nyomáskapcsoló PT/5 0,20-0,35 MPa