Elszívókosár PIRATE 2 1/2"

28 143 Ft

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó Kovoplast, Szívó kosarak, Kovoplast
Méretek MA x SZ x MÉ (cm) 20x12x12
Súly (kg) 3

Leírás Elszívókosár PIRATE 2 1/2"

A PIRATE 2 1/2"-os szívókosár megakadályozza, hogy a folyadékokban lévő nem kívánt részek bejussanak a szivattyúba vagy a tömlőbe.
A PIRATE 2 1/2"-os szívókosár használatával megelőzheti a nem kívánt anyagi veszteségeket, amelyeket ezek a szennyeződések okozhatnak a berendezésen.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Elszívókosár PIRATE 2 1/2", amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 28143.2 Ft árával.

Az Elszívókosár PIRATE 2 1/2" a(z) Kovoplast Chlumec nad Cidlinou, a.s. tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Szívó kosarak területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Elszívókosár PIRATE 2 1/2" beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Elszívókosár PIRATE 2 1/2"

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Szívó kosarak kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Elszívókosár PIRATE 2 1/2" je 28143.2 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Elszívókosár PIRATE 2 1/2" si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 1679.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szívó kosarak Kovoplast Chlumec nad Cidlinou, a.s. - Hasonló termékek: Szívókosár KULI 5/4", Szívókosár KULI 5/4", Elszívókosár PIRATE 6/4", Elszívókosár PIRATE 5/4"