Szívókosár KULI 1"

11 684 Ft

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó Kovoplast, Szívó kosarak, Kovoplast
Súly (kg) 0.85

Leírás Szívókosár KULI 1"

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Szívókosár KULI 1", amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 11684 Ft árával.

Az Szívókosár KULI 1" a(z) Kovoplast Chlumec nad Cidlinou, a.s. tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Szívó kosarak területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Szívókosár KULI 1" beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Szívókosár KULI 1"

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Szívó kosarak kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Szívókosár KULI 1" je 11684 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Szívókosár KULI 1" si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 1680.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szívó kosarak Kovoplast Chlumec nad Cidlinou, a.s. - Hasonló termékek: Szívókosár KULI 6/4", Elszívókosár PIRATE 1", Elszívókosár PIRATE 6/4", Szívókosár KULI 2"