Elszívókosár PIRATE 2"

16 041 Ft

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó Kovoplast, Szívó kosarak, Kovoplast
Méretek MA x SZ x MÉ (cm) 17x10x10
Súly (kg) 1.5

Leírás Elszívókosár PIRATE 2"

A PIRATE 2" szívókosár megakadályozza, hogy a folyadékokban lévő nem kívánt részek bejussanak a szivattyúba vagy a tömlőbe.
A PIRATE 2" szívókosár használatával megelőzheti a nem kívánt anyagi veszteségeket, amelyeket ezek a szennyeződések okozhatnak a készüléken.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Elszívókosár PIRATE 2", amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 16041.37 Ft árával.

Az Elszívókosár PIRATE 2" a(z) Kovoplast Chlumec nad Cidlinou, a.s. tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Szívó kosarak területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Elszívókosár PIRATE 2" beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Elszívókosár PIRATE 2"

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Szívó kosarak kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Elszívókosár PIRATE 2" je 16041.37 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Elszívókosár PIRATE 2" si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 1678.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szívó kosarak Kovoplast Chlumec nad Cidlinou, a.s. - Hasonló termékek: Szívókosár KULI 5/4", Elszívókosár PIRATE 5/4", Szívókosár KULI 3", Szívókosár KULI 2"