Szívókosár KULI 5/4"

9 804 Ft

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó Kovoplast
Súly (kg) 1.1

Leírás Szívókosár KULI 5/4"

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Szívókosár KULI 5/4", amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 9804.4 Ft árával.

Az Szívókosár KULI 5/4" a(z) Kovoplast Chlumec nad Cidlinou, a.s. tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Szívó kosarak területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Szívókosár KULI 5/4" beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Szívókosár KULI 5/4"

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Szívó kosarak kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Szívókosár KULI 5/4" je 9804.4 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Szívókosár KULI 5/4" si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 1681.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szívó kosarak Kovoplast Chlumec nad Cidlinou, a.s. - Hasonló termékek: Szívókosár KULI 3", Elszívókosár PIRATE 6/4", Szívókosár KULI 6/4", Elszívókosár PIRATE 2 1/2"