EP 800-elektróda/SI/

10 277 Ft

Cikkszám: 5183 Kategória:
Značka: OEZ Slovakia

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó OEZ Slovakia, Vezérlőegységek, OEZ Slovakia
Méretek MA x SZ x MÉ (cm) 10x2x2
Súly (kg) 1

Leírás EP 800-elektróda/SI/

A csomag 3 db-ot tartalmaz.

A CrNi acélból készült egypólusú merülőelektróda kutak és fúrások vízszintjének mérésére szolgál. Max. víz hőmérséklete 70 °C. Az EP-800 elektróda az EZH 12V automata elektróda eszközzel együtt működik.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az EP 800-elektróda/SI/, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 10276.84 Ft árával.

Az EP 800-elektróda/SI/ a(z) OEZ Slovakia tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vezérlőegységek területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az EP 800-elektróda/SI/ beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

EP 800-elektróda/SI/

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vezérlőegységek kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za EP 800-elektróda/SI/ je 10276.84 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S EP 800-elektróda/SI/ si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 5183.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vezérlőegységek OEZ Slovakia - Hasonló termékek: EZH-12V Automata IP-54