EZH-12V Automata IP-54

27 235 Ft

Cikkszám: 5182 Kategória:
Značka: OEZ Slovakia

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó OEZ Slovakia, Vezérlőegységek, OEZ Slovakia
Méretek MA x SZ x MÉ (cm) 10x15x5
Súly (kg) 1

Leírás EZH-12V Automata IP-54

Az EZH-12V elektróda eszköz az elektromosan vezető folyadék szintjétől függően elektromos áramkörök kapcsolására vagy nyitására szolgál, ha nem hat agresszíven az ebbe a folyadékba merített elektródák anyagára. Elsősorban az ivóvíz és a használati víz szintjének ellenőrzésére, a szivattyú szabályozására szolgál, amikor vizet szivattyúz a kútból, és megvédi a szivattyút a szárazon futástól. Fúrt és ásott kutakban való használatra alkalmas. Az EP 800 merülőelektródákkal együtt működik.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az EZH-12V Automata IP-54, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 27235.15 Ft árával.

Az EZH-12V Automata IP-54 a(z) OEZ Slovakia tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vezérlőegységek területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az EZH-12V Automata IP-54 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

EZH-12V Automata IP-54

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vezérlőegységek kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za EZH-12V Automata IP-54 je 27235.15 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S EZH-12V Automata IP-54 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 5182.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vezérlőegységek OEZ Slovakia - Hasonló termékek: EP 800-elektróda/SI/