FERNOX TF1 Omega Filter 1 ½”

234 222 Ft

Cikkszám: 116175 Kategória:
Značka: fernox

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szűrők Mágneses és nem mágneses szennyeződések
Max. üzemi víznyomás 10 bar
Áramlás (l/perc) 80
Maximális hőmérséklet 100⁰C
Kapcsolódás 1 ½”

Leírás FERNOX TF1 Omega Filter 1 ½”

Fernox TF1 Omega+
A Fernox TF1 Omega+ egy nagy teljesítményű szűrő, amelyet nagyobb, könnyű kereskedelmi fűtési és hűtőrendszerekhez terveztek. Nyomástesztelt, ez a zárt szűrő a megbízhatóság és a teljesítmény szem előtt tartásával készült, és magas szennyeződésszűrési hatékonyságot kínál számos áramlási sebesség és rendszerméret esetén.
A szűrő nagy szilárdságú műszaki sárgarézből készül, amely alkalmas fűtési és hűtőrendszeri alkalmazásokhoz. A sárgaréz alkatrészek nikkelezettek a tartósság és az ellenállás növelése érdekében, ami azt jelenti, hogy a szűrő kompatibilis a központi fűtési rendszerekben használt számos glikollal és adalékanyaggal.
Funkció:
A Fernox TF1 Omega+ egyedülálló Hydronic Particle Separation (HPS) technológiát és mágneses szűrést alkalmaz a mágneses és nem mágneses maradványok eltávolítására a rendszerből, ezzel csökkentve a kazán meghibásodásának kockázatát és javítva a fűtési rendszer hatékonyságát és élettartamát.
Telepítés:
A szűrő függőleges vagy vízszintes csőre szerelhető az elosztón lévő nyíllal jelzett áramlási iránynak megfelelően. Ideális esetben a szűrőt a kazán visszatérő csövére kell felszerelni, és a függőlegestől legfeljebb 45°-ig lehet felszerelni, ha a hely vagy a fejmagasság korlátozott.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az FERNOX TF1 Omega Filter 1 ½”, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 234222.29 Ft árával.

Az FERNOX TF1 Omega Filter 1 ½” a(z) fernox tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Mágneses szűrők területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az FERNOX TF1 Omega Filter 1 ½” beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

FERNOX TF1 Omega Filter 1 ½”

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Mágneses szűrők kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za FERNOX TF1 Omega Filter 1 ½” je 234222.29 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S FERNOX TF1 Omega Filter 1 ½” si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 116175.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Mágneses szűrők fernox - Hasonló termékek: Total Szűrő Fernox TF1 1", FERNOX TF1 Omega Filter 1", FERNOX TF1 Omega 1", Total Szűrő Compact 1"