FERNOX TF1 Omega 1"

57 457 Ft

Cikkszám: 116173 Kategória:
Značka: fernox

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szűrők Mágneses és nem mágneses szennyeződések
Max. üzemi víznyomás 10 bar
Áramlás (l/perc) 50
Maximális hőmérséklet 100⁰C
Kapcsolódás 1"

Leírás FERNOX TF1 Omega 1"

Fernox TF1 Omega
A Fernox TF1 Omega egy nagy teljesítményű zárt soros rendszerszűrő, amelyet kis vagy szűk helyekre történő beépítésre terveztek, könnyen telepíthető, gyorsan és kényelmesen tisztítható. A szervizelés során nem szükséges szétszerelni az egységet vagy cserélni a tömítőgyűrűket. A szűrő kialakítása minimális nyomásveszteséget biztosít, miközben megőrzi a magas szennyeződésgyűjtési hatékonyságot.
A szűrő nagy szilárdságú műszaki sárgarézből készül, amely alkalmas fűtési és hűtőrendszeri alkalmazásokhoz. A sárgaréz alkatrészek nikkelezettek a tartósság és az ellenállás növelése érdekében, ami azt jelenti, hogy a szűrő kompatibilis a központi fűtési rendszerekben használt számos glikollal és adalékanyaggal.
Funkció:
A Fernox TF1 Omega hidraulikus részecskeleválasztó (HPS) technológiát és mágneses szűrést alkalmaz a mágneses és nem mágneses szennyeződések eltávolítására a rendszerből.
Telepítés:
A szűrő függőleges vagy vízszintes csőre szerelhető az elosztón lévő nyíllal jelzett áramlási iránynak megfelelően. Ideális esetben a szűrőt a kazán visszatérő csövére kell felszerelni, és a függőlegestől legfeljebb 45°-ig lehet felszerelni, ha a hely vagy a fejmagasság korlátozott.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az FERNOX TF1 Omega 1", amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 57457.34 Ft árával.

Az FERNOX TF1 Omega 1" a(z) fernox tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Mágneses szűrők területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az FERNOX TF1 Omega 1" beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

FERNOX TF1 Omega 1"

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Mágneses szűrők kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za FERNOX TF1 Omega 1" je 57457.34 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S FERNOX TF1 Omega 1" si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 116173.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Mágneses szűrők fernox - Hasonló termékek: FERNOX TF1 Delta Filter 2", FERNOX TF1 Omega Filter 1 ½”, Total Szűrő Fernox TF1 1", FERNOX TF1 Omega Filter 1"