Total Szűrő Fernox TF1 1"

64 279 Ft

Cikkszám: 39556 Kategória:
Značka: fernox

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szűrők Mágneses és nem mágneses szennyeződések
Max. üzemi víznyomás 3 bar
Áramlás (l/perc) 50
Maximális hőmérséklet 100⁰C
Kapcsolódás 1"

Leírás Total Szűrő Fernox TF1 1"

Fernox TF1

Hidrociklon és mágneses szűrő a fűtéshez
Megfogja az összes mágneses és nem mágneses szennyeződést
Vízszintes és függőleges csövekhez
Fernox 'F' sorozatú fűtőfolyadék termék adagoló furat
A szűrő egyszerű tisztítása szétszerelés vagy lefedés nélkül
Nem blokkolja vagy korlátozza az áramlást
Minden szükséges tartozékot tartalmaz
Védelem az iszap ülepedése és szintereződése ellen a fűtés során a kazán hőcserélőjében
A kazán és a teljes berendezés élettartamának meghosszabbítása
Régi és új fűtési rendszerekhez
A szűrő precízen feldolgozott kompozit műanyagból készül

Funkció:Total Filter Fernox TF1 kombinálja a hidrociklon mozgását erőteljes neodímium mágneses rendszerekkel, amelyek eltávolítják a mágneses és nem mágneses szennyeződéseket a rendszervízből, és biztonságosan visszatartják a szűrőben.
Telepítés:A szűrő függőleges vagy vízszintes csőre szerelhető az elosztón lévő nyíllal jelzett áramlási iránynak megfelelően. Ideális esetben a szűrőt a kazán visszatérő csövére kell felszerelni, és a függőlegestől legfeljebb 45°-ig lehet felszerelni, ha a hely vagy a fejmagasság korlátozott.
Tartalom:

Fernox Total Filter TF1
2 x 1" szelep szerelvényekkel
2 x gumi szelepbetét
1 x fedél kulcs
A Fernox TF1 készlet tartalma:
3x alátét
3 x 'O' alátét
1 x csere leeresztő szelepbetét
Kézikönyv
A karbantartási és szervizelési etikett

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Total Szűrő Fernox TF1 1", amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 64278.51 Ft árával.

Az Total Szűrő Fernox TF1 1" a(z) fernox tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Mágneses szűrők területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Total Szűrő Fernox TF1 1" beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Total Szűrő Fernox TF1 1"

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Mágneses szűrők kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Total Szűrő Fernox TF1 1" je 64278.51 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Total Szűrő Fernox TF1 1" si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 39556.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Mágneses szűrők fernox - Hasonló termékek: Total Szűrő Compact 3/4", FERNOX TF1 Omega 3/4", FERNOX TF1 Omega Filter 1 ½”, FERNOX TF1 Delta Filter 2"